![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adresi : kralcadde.blogcu.com
Site için istenen fiyat :150 ytL Sitenin aylık getirisi: ReklamStore Günlük 200 Tık 2-2.5 ytL adsense hesabım yok onun için kullanamıyorum yoksa 200 tıkLamaya adsense eminimki daha çok verir. Sitenin açılış tarihi: 4 ayLık Kategori, sitenin içeriği nedir: GünceL KonuLar.. Günlük hit sayısı, kaynak link: 3kdan aşağı inmiyor 3-5k arası hit.. Domainin yaşı ve Pagerank değeri:4 aYLık Pr1 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Hepsi içinde Hosting dahil midir:- Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok. hit kaynak linki onlinewebstats kullanıyorum alıcı arkadaşlara şifemi verebilirim pm isteyin. Konu KoLik tarafından (2008-08-16 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
pardon da xat chat bi sürü blogtan çekiyo o kadar kullanıcıyı. tüm o bloglarda da reklam var.. yani bi blogtan gelmiyo o günlük 2 ytl.
hepsini devretceksen söyle.. yoksa pek doğru bilgi olmuyo yazdıkların |
|
|||
|
Alıntı:
Satış falan iptaL! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|