![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Doldurulması zorunlu alanlar
İstenen minimum fiyat: 150 ytl Sitenin açılış tarihi: 3 ay filan oldu Kategori, sitenin içeriği nedir:eğitim öğretim video dersler eğitim forumu eğitim haberleri Günlük hit sayısı, kaynak link: oks günü tekil 460 hit görmüştür Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: evet herşeyle satılıktır Hosting dahilmidir: evet dahil 20 gb trafik 100 mb alan Banlı olduğu sponsor varmı: adsense Banlı olduğu arama motoru varmı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok Doldurulması opsiyonel alanlar Site adresi:www.onlinedersizle.com Satma nedeni (opsiyonel): yeni projeler PR değeri varsa linki (opsiyonel): yok Alexa sıralaması linki (opsiyonel): +- 900.000 iletişim black_hunter_18@hotmail.com googlede 100 sayfa indexi vardır domain infoludur.
Bütün Oyunlar Konu sepulchral tarafından (2008-07-17 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: diğer mesaj bu mesaj ile birleştirildi. |
|
||||
|
sayfa günceldir.
ders izle kelimesinde ilk sıradadır http://www.google.com.tr/search?hl=t...27da+Ara&meta=
Bütün Oyunlar Konu frmxp tarafından (2008-07-19 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
sen inanıyor musun "ders izle" kelimesinde 1. sırada olduğuna, yada gözlerin bozuk online kelimesini göremiyorsun,kendi siten sanıyorsun? |
|
||||
|
ilk sayfa olucaktı o kusura bakmayın okadarda salak değilim herhalde diimi ?
|
KONU GÜNCELDİR 100 YTL MİN. OLDU
Bütün Oyunlar Konu frmxp tarafından (2008-07-27 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
|
şuan servera sorun var safe mod ayarlarıyla oynatmıştım onun için herhalde
| Stil | |
|
|