![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Site Adresi: www.forumenerji.net
İstenilen Fiyat: 300 YTL Site Konusu: Site Genel İçeriklidir Günlük Hit Bilgisi: Günlük gelen üye sayısı 60 ın altına düşmemektedir(istisnalar hariç) 1.5 K Hit Hosting Dahilmidir: Hosting Dahil Yazılım Kullanılıyorsa Lisansı dahilmi: Vbulletin Kullanılıyor.Lisans Dahil Değildir Banlı Olduğu Sponsor ve Arama motoru Varmı: Banlı Olduğu Herhangi Bir Arama Motororu Yoktur Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb: Lisans DahiL Değildir Pr Değeri: PageRank 2 Alexa Sıralaması Linki: 230.982 Üye varsa , üye sayısı : Üyeler: 8.440 NOT: Siteyi Satma nedenim derslerime engel oluyor.Bu site yüzünden 1 yıl sınıf tekrarı yaptım ama vbulletini iyice kavramıştım bir çok destek sitesinde modluk yaptım fakat artık derslerle ve ailemle ilgilenmek istiyorum bunun içinde siteyi satmam gerekiyor. Alacak kişi gerçekten çok şanslıdır.Çünkü ben bu siteye gerçekten çok emek verdim tamamen alın teriyle yapılmıştır el değmemiş Neyse arkadaslar alacak arkadasa hayırlı olsun diyorum.Kalın Sağlıcakla İletişim için punisher@forumenerji.net ekleyebilirsiniz. Konu iyihost tarafından (2008-04-18 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
punisher@forumenerji.net siteyi almak istiyormuşsunuz sanırım.Arkadaşın Msn adresi ekleyin kabul edecektir.
|
|
||||
|
Güzel Bir Siteydi Satılmasına Üzüldüm. Alıcak Kişi Çok Şanslı Bence.
|
Hayır kardesim satılmadı ama fiyatta birşeyler yapmak gibi bir durumumuz yok 400 den 300 e indirdik daha aşağısı bizim zararımıza oluyor punisher@forumenerji.net almak istersen görüşelim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|