![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Site adresi: Dizi izle,Film izle, Bedava Film ,Online Film izle,diziizle
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 30 YTL Minimum artış : 5 ytl Hemen al : 60 ytl Açık arttırma sonlanma tarihi : 17 Mart Pazartesi Akşam 17.00 Sitenin aylık getirisi: Reklam Koymadım Sitenin açılış tarihi: Domain 17 Temmuz 2007 de Reglendi Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi,Film İzleme Sitesi Günlük hit sayısı, kaynak link: eXTReMe Tracking Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 8 Aylık PR 0 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik Hosting dahil midir: Hayır Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress lisansız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:hayır Site ile ilgilenemiyorum.Yeni projelere geçiyorum. dizi izle kelimesinde backlink kasıldı siteye günlük diziler eklendi fakat üstünde dururmadı. Üstünde durursanız iyi hit alırsınız.gelir elde edersiniz. Not: domain isim-tescil.net de ![]() Not2: moneybookers.com dan da ödeme kabulumdur
|
ustad dedim bagrına bastım ama bir kere olsun özelden cevap vermedın bana aslında buraya yazmak istemezdim ama bir bak istersen pm lerine. gönderdigim mesajların haddi hesabi yok.
Amasya "sabır, emek, bekleyiş" Konu VoLKyY tarafından (2008-03-16 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ustad dedigim kişi: zahmacı |
|
||||
|
Turkuazz tarafından alıcam alıcam googledan para gelmedi denilmesi üzerine, satış için beklenmiş fakat satış yapılamamıştır... Bu yüzden satış ilk mesajdaki gibi devam etmektedir...
Hemen al : 50 YTL Başlangıç : 25 YTL Min artış : 5 YTL Moneybookers, İş bank, Garanti tercih nedenidir. Saygılar
| Stil | |
|
|