![]() |
|
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adresi: diziblogu.blogspot.com
Baslangic fiyati: 44 ytl Minumum artis: 1 ytl Sitenin aylık getirisi: 22.96$ Sitenin açılış tarihi: 3 ay oluyor Kategori, sitenin içeriği nedir: dizi film video izleme sitesi Günlük hit sayısı, kaynak link: http://extremetracking.com/open?login=diziblo1 Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 90 günlük pr 1 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm icerik Banlı olduğu sponsor var mı: hayir yok Banlı olduğu arama motoru var mı: hayir yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayir yok Acik arttirmanin bitis tarihi: son kullanicinin teklifinden 24 saat sonra site zamaninda 2k olmustu hitleri düzenlidir yani her gün 1,5k hiti vardir sitede toplam 976 icerik bulunuyor google da 1,350 sayfa indexi var sitenin backlink sayisi 1000'den fazla dizi izle kelimesinde google da 3. sayfada ve bi ara 2. sayfadaydi Ödemeleri paypal da aliyorum r10 da en son teklif 44 ytl dir Konu XizoR tarafından (2008-03-04 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|