Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Elektronik Ticaret > Site Satış - Sipariş - Takas

Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı

LinkBack (1) Seçenekler Stil
  1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-26, 14:41
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/1
EfsaneClub is an unknown quantity at this point
Standart Film izle Kelimesinde 7. Sırada Sağlam Backlink olan ve LEGAL Olan Video sitesi

Site adresi site adresi: Film izle , Komik Video , Film Seyret , Film izlesene , Film izleme sitesi , Kamera Şakası , Çizgi Film , Online Film , Sıcak video , erotik videolar
(not dizi sitesinin ayri sub domain i mevcuttur Diziizle || Dizi izle || Online Dizi || Dizi Seyret || DiziSeyret || Dizi izleme sitesi || Bedava Dizi izle || İzleme || Seyretme || Canli Dizi || Canlı Dizi || Yeni Bölüm Diziler (Pr 2
Alexa : 264k (diziizle kelimesinde 2. sayfada
Açılış fiyatı (300 ytl):
Minimum Artiş : (20 ytl )
Hemen Al : ( 750 ytl)
Sitenin aylık getirisi: site 12 k civariydi içeriği değiştirdim legalleştirdim fragmana dönüştürüp video kategorilerini genişlettim ve dolayisla hitte düşüş yaşandı 3.5 k civarina falan ama artik yawaş yawaş yükseliyor. 10 k civarindayken 400 -500 lira kazaniyordum reklamlardan.
Sitenin açılış tarihi: haziran 2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: video film dizi izleme sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Extreme Tracking

Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
pagerank değeri freeizle.com : 1 diziizle.freeizle.com : 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: lisans i satilik deildir + 70 lira verilerek lisansla beraber satilacaktir
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: google adsense (dizi film izleme siteleri adsenseden yasaklıdır içeriğimi fragmana dönüştürdüm dolayisiyla adsenseye içeriğimi düzellttim diye mail atilsa kabul edilir kanatindeyim ama artik bazi sebeplerden dolayi (Dershane okul vs.. ) ilgilenemicem.
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: bkz : Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler
Yazılım lisans sonlanma zamanı: ömür boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Ek Olarak: youtube botu bulunmaktadir. istenilirse youtube botu ile içerik ekleyebilirsiniz.

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-26, 14:47
gokhans19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Serdar Yayında

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/2
gokhans19 will become famous soon enoughgokhans19 will become famous soon enough

legal olması gayet doğal bişey çünkü sitede tek bir tane bile film yok.Hepsi fragman..

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-26, 17:14
YoLcU_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

eTicaret: %100/3
YoLcU_34 is an unknown quantity at this point

Banlı olduğu sponsor var mı: google adsense (dizi film izleme siteleri adsenseden yasaklıdır içeriğimi fragmana dönüştürdüm dolayisiyla adsenseye içeriğimi düzellttim diye mail atilsa kabul edilir kanatindeyim ama artik bazi sebeplerden dolayi (Dershane okul vs.. ) banlanma sebebi film ve dizi oldugu içinmi acaba ? eger sebeb buysa şu anda binlerce film ve dizi siteleri var 50 60 k hiti olan onlardada adsense var ama banlı diller sadece merak ettigimden sordum. ( edit ) unutmadan siten çok güzel olmuş inş satarsın hayırlı satışlar arkadaşım

Konu YoLcU_34 tarafından (2008-02-26 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: edit

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-26, 19:30
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/2
serdardu is an unknown quantity at this point

İlk teklif benden.

300 YTL

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-26, 23:22
Member

Alıntı:
YoLcU_34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Banlı olduğu sponsor var mı: google adsense (dizi film izleme siteleri adsenseden yasaklıdır içeriğimi fragmana dönüştürdüm dolayisiyla adsenseye içeriğimi düzellttim diye mail atilsa kabul edilir kanatindeyim ama artik bazi sebeplerden dolayi (Dershane okul vs.. ) banlanma sebebi film ve dizi oldugu içinmi acaba ? eger sebeb buysa şu anda binlerce film ve dizi siteleri var 50 60 k hiti olan onlardada adsense var ama banlı diller sadece merak ettigimden sordum. ( edit ) unutmadan siten çok güzel olmuş inş satarsın hayırlı satışlar arkadaşım
teşekkür ederim site hakkında yapmiş olduğun yorum için ban olayina gelince ben içeriğim film olduğunda adsense-tr ye mail atmiştim acaba banlanmmamin sebebi nedir diye onlarda film içeriği legal değil o yüzden banlısınız diye bir cvp yollamişlardi. Adsensenin kurallarini iyice araştirirsaniz görebilirsiniz. ki zaten film siteleri tek tek kapaniyor.

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-26, 23:22
Member

satiş 350 lira ile devam etmektedir (r10 dan gelen teklif.)

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-29, 14:16
Member

Satış iptal

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-29, 16:47
zahmaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/8
zahmaci is on a distinguished road

Alıntı:
EfsaneClub´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Satış iptal
Satışın iptal edilme sebebini yazarmısın ?

Seçenekler
Stil

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/site-satis-siparis-takas/84959-film-izle-kelimesinde-7-sirada-saglam-backlink-olan-ve-legal-olan-video-sitesi.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Film izleme siteleri This thread Refback 2008-10-14 18:48