![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adresi site adresi: Film izle , Komik Video , Film Seyret , Film izlesene , Film izleme sitesi , Kamera Şakası , Çizgi Film , Online Film , Sıcak video , erotik videolar
(not dizi sitesinin ayri sub domain i mevcuttur Diziizle || Dizi izle || Online Dizi || Dizi Seyret || DiziSeyret || Dizi izleme sitesi || Bedava Dizi izle || İzleme || Seyretme || Canli Dizi || Canlı Dizi || Yeni Bölüm Diziler (Pr 2 Alexa : 264k (diziizle kelimesinde 2. sayfada Açılış fiyatı (300 ytl): Minimum Artiş : (20 ytl ) Hemen Al : ( 750 ytl) Sitenin aylık getirisi: site 12 k civariydi içeriği değiştirdim legalleştirdim fragmana dönüştürüp video kategorilerini genişlettim ve dolayisla hitte düşüş yaşandı 3.5 k civarina falan ama artik yawaş yawaş yükseliyor. 10 k civarindayken 400 -500 lira kazaniyordum reklamlardan. Sitenin açılış tarihi: haziran 2007 Kategori, sitenin içeriği nedir: video film dizi izleme sitesi Günlük hit sayısı, kaynak link: Extreme Tracking Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pagerank değeri freeizle.com : 1 diziizle.freeizle.com : 2 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: lisans i satilik deildir + 70 lira verilerek lisansla beraber satilacaktir Hosting dahil midir: hayır Banlı olduğu sponsor var mı: google adsense (dizi film izleme siteleri adsenseden yasaklıdır içeriğimi fragmana dönüştürdüm dolayisiyla adsenseye içeriğimi düzellttim diye mail atilsa kabul edilir kanatindeyim ama artik bazi sebeplerden dolayi (Dershane okul vs.. ) ilgilenemicem. Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: bkz : Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler Yazılım lisans sonlanma zamanı: ömür boyu Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok Ek Olarak: youtube botu bulunmaktadir. istenilirse youtube botu ile içerik ekleyebilirsiniz. |
|
||||
|
Banlı olduğu sponsor var mı: google adsense (dizi film izleme siteleri adsenseden yasaklıdır içeriğimi fragmana dönüştürdüm dolayisiyla adsenseye içeriğimi düzellttim diye mail atilsa kabul edilir kanatindeyim ama artik bazi sebeplerden dolayi (Dershane okul vs.. ) banlanma sebebi film ve dizi oldugu içinmi acaba ? eger sebeb buysa şu anda binlerce film ve dizi siteleri var 50 60 k hiti olan onlardada adsense var ama banlı diller sadece merak ettigimden sordum. ( edit ) unutmadan siten çok güzel olmuş inş satarsın hayırlı satışlar arkadaşım
Video-Film-Dizi-Müzik-İslami Filmler Konu YoLcU_34 tarafından (2008-02-26 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: edit |
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/site-satis-siparis-takas/84959-film-izle-kelimesinde-7-sirada-saglam-backlink-olan-ve-legal-olan-video-sitesi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Film izleme siteleri | This thread | Refback | 2008-10-14 18:48 | |