![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
İstenen minimum fiyat: 50
Sitenin açılış tarihi: Daha Önce AçıLmıştı Db Yi YükLeyip Bir Hafta Önce Yeniden Açtım Kategori, sitenin içeriği nedir: GeneL Forum Günlük hit sayısı, kaynak link: ---- Site tüm içeriği birliktemi satılık Hosting dahilmidir: Hayır . Banlı olduğu sponsor varmı: Hayır Banlı olduğu arama motoru varmı:Hayır Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı : Yok Site adresi: WwW.ForumPLaza.Org Satma nedeni : iLgiLenemiyorum , Başka ProjeLerim Var. Üyesi varsa üye sayısı : 23.000 Satış sonlanma tarihi : Yok ELimde OLan Db Yi YükLeyip Tekrar Kurdum Forumu Fakat iLgiLenemiyorum. Almak İsteyen OLursa İrtibata Geçebilir. |
|
||||
|
Hımm
Siteyi Sattım Fakat O Şahış 2 Gündür Msnde Yok Ve Daha Parayı Yatırmadı .. Sitenin Bnim OLdunu KanıtLıyayım ThuqZ_LiFe@HotmaiL.com Bnm Msne Adresim Şimdi Sitede Phpmyadminden SqL SorguLatıp Sitedeki ThuqZ__LiFe Yi Admin Yapacağım Onada İnanmassanız Msne GeLin Sizi Egemen İLe Konuşturayım .. Siteyi Sattım Ama Egemen Msne geLmio Ve Daha Para Hesabıma Yatmadı... BunLar Kanıt OLarak Yetmezse Ns Verin ForumPLaza.org u Size YönLendireyim Domain Bende isimtescil Hesabımda.. Host İse Bnm Kendi ReseLLerim Parayı Yatırmış DeğiL ... |
|
||||
|
WwW.ForumPLaza.Org Bu Yeterince İspatLayıcı OLdumu Hocam
Siteyi ELdek Sattığım KesinLikLe YaLan Ve O Kişi Paramı Yatırmadığı İçin O Satmakdan Vaz Geçtim Site Yrn Akşam Tekrar Satışa Çıkacaktır SayıgıLar.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|