![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
İstenen minimum fiyat:50
Sitenin açılış tarihi:hatırlamıyorum Kategori, sitenin içeriği nedir:forum Günlük hit sayısı, kaynak link:300-400 Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Hosting dahilmidir: Banlı olduğu sponsor varmı:yok Banlı olduğu arama motoru varmı:yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:evet Yazılım Lisans sonlanma zamanı:yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok Doldurulması opsiyonel alanlar Site adresi:www.heyturk.org Satma nedeni (opsiyonel):ugraşacak vaktim yok artık.. PR değeri varsa linki (opsiyonel):3 Alexa sıralaması linki (opsiyonel): Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel):20 000 Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): Satıcının eklemek istediği notlar: Arkadaşlar heyturk.org elimde smf yedegi var sadece benim yedek warez degildir... 18-19 bin küsür yedegi var Hiçbir sorunu yok site 5-6 aylık bir site pr 3 backlink sayısı 1000 küsür.. Türk kelimesi geciyor ilgilenirseniz süper hit kazanırsınız....
MANİSA / KIRKAGAC JANDARMA DA ASKERİM ... Konu AksamGunesi tarafından (2007-11-26 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
satıs devam edıyor ise 70 ytl
|
|
|||
|
Arkadaşlar Yakın Bir arkadaşa satmıştım fakat kendisi bu durumu görünce almaktan vazgecti sagolsun iyiligimi düşünüyormuş
satış devam ediyor.. Nereye kadar cıkacagız bakalım.. Evet arkadaşlar arttıran yokmu 80 liraya plesk arkadaşa gidiyor ??? 80 ytl plesk arkadaşa satıyorummmmmmm .. Son arttırmadır ?
MANİSA / KIRKAGAC JANDARMA DA ASKERİM ... Konu mathiaxbars tarafından (2007-12-04 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|