![]() |
|
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
İstenen minimum fiyat:50
Sitenin açılış tarihi:hatırlamıyorum Kategori, sitenin içeriği nedir:forum Günlük hit sayısı, kaynak link:300-400 Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Hosting dahilmidir: Banlı olduğu sponsor varmı:yok Banlı olduğu arama motoru varmı:yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:evet Yazılım Lisans sonlanma zamanı:yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok Doldurulması opsiyonel alanlar Site adresi:www.heyturk.org Satma nedeni (opsiyonel):ugraşacak vaktim yok artık.. PR değeri varsa linki (opsiyonel):3 Alexa sıralaması linki (opsiyonel): Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel):20 000 Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): Satıcının eklemek istediği notlar: Arkadaşlar heyturk.org elimde smf yedegi var sadece benim yedek warez degildir... 18-19 bin küsür yedegi var Hiçbir sorunu yok site 5-6 aylık bir site pr 3 backlink sayısı 1000 küsür.. Türk kelimesi geciyor ilgilenirseniz süper hit kazanırsınız....
Hayvanlarla konuşmayı insanlarla konuşmaya yeğlerim.Ben NORMANCIYIM. Konu AksamGunesi tarafından (2007-11-26 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
satıs devam edıyor ise 70 ytl
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|