![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adresi : www.kliplerizle.com
Site için istenen fiyat : 150 YTL Sitenin aylık getirisi : Gunluk 0,20 USD civari Adsense Sitenin açılış tarihi : Mayıs 2007 Kategori, sitenin içeriği nedir : Video Günlük hit sayısı, kaynak link : extreme Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Bütün içeriğiyle Satılık Hosting dahil midir : Hayır Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı : Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.. : Hayır sitede Php video scripti vardir. Script seolu , youtube botlu, admin paneli olan bir scripttir. Kesilikle w.rz degildir. 1,5 ay önce burda bir arkadastan aldım siteyi,hatta satıs yazısını aynen kopyaladım malesef hiç ilgilenemedim o yüzden düşüşler yaşadı tekliflerinizi bekliyorum.. Konu freak7 tarafından (2007-09-20 Saat 09:10 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|