![]() |
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Site Adresi: www.abeceforum.com
hemen al Fiyatı: 400 YTL Başlangıç Fiyatı: 100 YTL Minimum Arttırım: 10 YTL İhale Bitiş Tarihi: Son tekliften 3 gun sonra. Site İçerigi: Genel Günlük Hit Bilgisi: 1,5K Yazılım Kullanılıyorsa Lisansı dahilmi: hayır Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb: YOK Ek Bilgiler: Forum genel içerikli olup, .arez progrmalar veya filmler barındırmamaktadır. Bundan 3 gun once forum 1.5 hafta kaplı kaldı ve hitler dolayısı ile düştü Google da 90K indexi bulunmaktadır. Forumdaki üyeler ve yonetıciler foruma baglıdırlar yani saglam kişiler hepsi forum için çok çalıştılar. Bende kişisel problemlerim nedeni ile kapatmak zorunda kaldım, onlar; Kapatacagına sat dediler, en azından emeklerimiz boşa gitmez dediler. MSN adresim profilimde kayıtlı. Lütfen sadece ciddi düşünenler eklersin Forum istatistikleri: Konular: 24.929, Mesajlar: 100.282, Üyeler: 29.277 Edit: sitenin .Net domaını yanında hediyedır. EditNR.2: Netden bir süre uzak kalacagım için, yanında birkac domaın veriyorum. Ilgililere duyrulur Domainler: Sorumlu.Net Cep-TR.Net Sanal-Tuning.Org Esnelsin.Com 7MQ.NET 0AJ.NET Yanında birde vBulletin DB verelim, tam hatırlamıyorum ama özellikler şöyleydi sanırım. Mesajlar : 299 bin küsür. Üyeler: 40 bin küsür. E daha ne olsun |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|