![]() |
|
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adresi: Sohbeteli.Com
İstenen minimum fiyat: 2500 Ytl Sitenin açılış tarihi: 2007 Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Günlük hit sayısı, kaynak link: 5000 + Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçeriği ile birlikte Satılık Hosting dahilmidir: Evet Banlı olduğu sponsor varmı: Hayır Banlı olduğu arama motoru varmı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Evet Yazılım Lisans sonlanma zamanı: - Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır Doldurulması opsiyonel alanlar Satma nedeni (opsiyonel): Host Sorunu Yaşadığımdan PR değeri varsa linki (opsiyonel): 2 Alexa sıralaması linki (opsiyonel): 1.500.000 Civarında Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): Herhangi Bir Reklam yada Adsense Yok. Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel): - Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): - Açıklama: Sitede kesinlikle Spam vs.. Yoktur. Tamamen Google den Normal $ekilde Gelen Kullanıcıların Günlük Hit toplamıdır...
Efsaneler Asla öLmez Sadece $ekiL Deği$tirir... Konu Lider tarafından (2007-08-11 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|