![]() |
|
|
|||||||
| Site Satış - Sipariş - Takas Site satış , sipariş , takas alanı |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adresi:www.frmkd.net
İstenen minimum fiyat:2700 YTL Sitenin açılış tarihi:2005 Kategori, sitenin içeriği nedir:forum Günlük hit sayısı, kaynak link:http://extremetracking.com/open;unique?login=frmkd Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: hepsı satılık Hosting dahilmidir: hayır ıstenılırse server kullanıla bılır bır sonrakı odeme temmuz 1 Banlı olduğu sponsor varmı: yok Banlı olduğu arama motoru varmı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: evet vb lisansı+ vbseo lisansı Yazılım Lisans sonlanma zamanı:yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok Satma nedeni (opsiyonel): askerlik nedenıyle satıyorum en azından sıte ölmesin hem kazancı güzel hemede potansıyelı PR değeri varsa linki (opsiyonel): PR3 Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel) rtalama 500$Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel):61.986 sadece nakıt kabul edıyorum..Takasa gıremem malum askerlık ![]() Alan arkadasa aynı serverdakı www.kdimage ve www.mailkd.com hedıye edecegım ıkısıde lısanslıdır |
| Ucuz ürün ihaleleri |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|