![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaslar ilk oncelikle konuyu yanlış yere actıysam ozurdilerim
acil olarak 1 gb alan 100 gb bw lazım teklif veren arkadaslar sunucu özelliklerinide yazarlarsa iyi olur aylık odeme yapacagım |
|
||||
|
yıllık ödeme düşünür iseniz kampanya paketimizi 50 gb yerine 100 gb ile de sağlayabiliriz.
1 GB Alan 100 GB Trafik Limitsiz Mysql Limitsiz Email Limitsiz Subdomain Cpanel11 Fantastico Cronjob Desteği 50 YTL/Yıl Sunucu Özellikleri ----------------- Intel Core2Duo E6600 4 GB RAM 10 MBIT Paylaşımsız Hat TR Lokasyon/Nixcon DC./Netinternet Telekom Saygılarımla... AKAR Web Hizmetleri Engin Akar WEB : www.akarweb.net MSN : satis@akarweb.net TEL : (0212) 296 00 78 - 0555 645 27 35 Adres : Çağlayan Mahallesi Park Sok. No:33 Geçit Pasajı D:8 Kağıthane/İSTANBUL Vergi Numarası : 0130014911 Vergi Dairesi : Kağıthane Vergi Dairesi Faaliyet Belgesi : Başvuru yapıldı, onay bekleniyor. |
|
|||
|
Linux Hosting paketlerimiz
www.dearshell.net/linuxhosting.php adresindedir. lokosyon TR ama sen 1 GB alana 100 GB trafik istemişsin buda normalin üzerine cıkacaktir ücret sana istediğin paketi Yıllık 120 YTL ye veririm ( WEB hosting paketleri Aylık değil Yıllıktır.. Ödeme Tek sefere mahsustur) Faturanıda alirsin 7/24 sitemizden destekte alırsın + TTnet faliyet Belmegizde mevcuttur.. yukarıda yazdiklarım uyarsa destek@dearshell.com msn adresini ekleyebilirsin |
|
||||
|
destek@iyihost.net eklerseniz yardımcı olabilirim.
|
|
||||
|
Merhaba istediginiz özellikli hosting çok uygun fiyatla sagliyabilirim..
Detayli bilgi için destek@hddservers.com eklerseniz konuşalim.. Saygilarimla |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|