![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site adımız : www.dearshell.net
verdiğimiz hizmetler : IRC hosting , BNC hosting , Web hosting , WEb reseller , IRCD Reseller , VPS , dedicated - Google opt. çalişması... Çalişma tipi : 7/24 ( hafta sonları dahil ) iletişim bilgilerimiz : Çayırova Ademyavuz mah. 2320 sk N:23/2 Gebze/Kocaeli Tel/MSN: 02627423604 - 05362492702 - destek@dearshell.com Vergi No: 7460849010 Vergi Dairesi: KOCAELİ/İLYASBEY ---------------------------------------- Vergi levhamız : TTnet Faliyuet Belgemiz : Yasal olarak çalişmaktayiz.. ve bu işi ciddye alanlarla çalişmasını her zaman tercih etmekteyiz.. bütün ücretlerimiz şu anda kampanya ücretindedir.. www.dearshell.net - destek@dearshell.com |
|
|||
|
Aldığınız bütün ürünlerin faturası adresinize postalanmaktadir.
|
|
|||
|
ÖDeme Tiplerine Paypal Ödeme eklenmiştir.
|
|
|||
|
hayırlı olsun
|
Teşekkür ederim arkadaşlar..
|
|
|||
|
Arkadaşlar
Allah nasip ederse DeArSheLL omurgasında bir Hosting firması daha acicaz diğer Hosting firmamız için ise düşüncemiz VPS kiralık sunucular RESELLEr ve linux hosting üzerine olacaktir. DeArSheLL omurgası altında acilacağindan bütün yasal hakları DeArSheLL üzerine olacaktir. Yeni projemiz için isim arayişları içerisine girmiş bulunmaktayiz. |
|
|||
|
Firmamız Türkiye merkezli sunucu satişlarıda eklenmiştir.
Geniş bilgi için http://www.dearshell.net/trkiraliksunucular.php |
|
|||
|
Sitemiz açık
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|