![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
DeArSheLL Hosting, Yazılım, bilgisayar ve internet Hizmetleri
-------------------------------------------------------------------------------- Selam Arkadaşlar DeArSheLL.NET olarak ortalama 2 yıllık verdiğimiz IRC HOSt, BNc host, WEb, host, WEB RESELLEr, ircd reseller, WEB reseller Satişlarımıza devam etmekteyiz.. Hakkımızdaki bilgiler aşağidaki kısaca belirtilmiştir: firma ünvanı : DeArSheLL Hosting, yazılım bilgisayar ve internet hizmetleri Adres : Çayırova Ademyavuz mah. 2320 sk N:23/2 Gebze/Kocaeli Tel/MSN: 02627423604 - 05362492702 - destek@dearshell.com Vergi No: 7460849010 Vergi Dairesi: KOCAELİ/İLYASBEY Telekom Faliyet Belgesi ( başvuru incelenme aşamasında Beklemedeyiz ) Referanslarımızı Vermek isterdim lakin müşterilerimizin Güvenliği ( saldırı vs vs ) gizlilik prensini Ön planda tutularak referans listesi kaldırılmiştir.. Vermiş olduğumuz hizmetler: IRC host IRC shell WEB Host web Hosting WEB tasarımı WEB RESELLER web bayilik kiralık sunucular paylaşımlı sunucular WEB Hosting WEB host sitemiz üzerinde Günün Bütün çalişma saatleri ( geceli gündüzlü ) hesaplanarak 3 vardiye oluşturulup her daim sizlere teknik destek verebilecek şekilde 7/24 çalişilmaktadir.. Vergi Levhasi... ( güvenlik açisindan vergi levhasındaki Tc kimlik no vs karalanmiştir.. ) Angehängte Grafiken |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|