Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-29, 09:00
Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
Yalova77 is an unknown quantity at this point
Standart Alyasoft internet hizmetleri

Yaklaşık 1 yıldır çalıştığım firma olan AlyaSoft gerçekten aldığı paranın hakkını fazlası ile veriyor. En ufak bir sorun da sonuna kadar destek veren AlyaSoft size tavsiye edebileceğim en iyi host şirketlerinden birisidir.
Şu ana dek 16 firmayla çalıştım.. Bunların içinde büyük host firmaları da var fakat demem o ki büyük firmalar'da biyere kadar desteğini sürdürürler.. AlyaSoft sadece host hizmeti vermekle beraber yanında ircd host, radyo host ve sunucu satışlarıda vardır.
internet adresi: www.alyasoft.net
Fiyatları da gerçekten uygun. Şu ana dek 2 kez kesiklik yaşadık ondada kendileri 2 gün önceden bildirdiler.. Sitesini incelemenizi öneririm

Konu Yalova77 tarafından (2007-11-29 Saat 09:03 ) değiştirilmiştir..

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-12, 12:56
Junior Member

webmaster06 is an unknown quantity at this point

ya bırak arkadaşım alyasoft kapandı hiç haber bile vermeden adamlar haber verse veritaban yedeği alsak neyse adamlar resmen kaçtı ne telefonları cevap veriyor ne msn leri alyasoftculara geçmiş olsun 3 sitemde gitti.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-13, 01:18
falsealarm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
falsealarm is on a distinguished road

Isin ilginc tarafi, arkadas bugune kadar 16 firma ile calistigini hatirlamis. Defter tutuyor herhalde kimlerle calistim diye. Ya atmasyon bir sayi, yada arkadas AlyaSoft'un Yalova bayii

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-02-18, 14:36
ADrK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

ADrK is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Yalova77´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
AlyaSoft sadece host hizmeti vermekle beraber yanında ircd host, radyo host ve sunucu satışlarıda vardır.
) Bu cümle bir firmayı övmekten daha çok, firmanın hizmetlerini sıralıyor gibi. Ne dersiniz ? . Hangi müşteri yapar bunu..

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-04-28, 03:50
eRLySL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Blog Entries: 4
Tecrübe Puanı: 1
eRLySL is on a distinguished road

Kendileriyle uzun bir müddet çalıştım. Talihsiz bir olay sonucu makinaları kullanılamaz hale gelmiş, Ben verdikleri hizmetten çokta memnundum...

Gece gündüz demeden girip soru soruyordum ve cevabımıda aliyordum.
Şimdi nasıl bir sistem uyguluyorlar bilmiyorum, O olaydan sonra kendileriyle Alisveris yapmak nasip olmadı..

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-23, 18:38
Junior Member

unforgivenx is an unknown quantity at this point

ya bırakın arkadaşlar bu kadar ucuzluk olmaz.... ucuzluk derken şöyle açıklama getireyim...

Host hizmetimi başlattım... parayı 3 iş gününde ödemek şartıyla... Sitemi taşırken fazla ilgi alaka göremedim... Sanırım 35 liralık hizmet bu kadar olur demek istediler bana... siteyi kendi imkanlarımla 2 günde zar zor taşıdım... sonra parayı online bankacılıkla yolladım... sitem yaklaşık 5 gün açık kaldı sonra bugün bir girdim yok açılmıyor... msnden sordum paranızı yatırmadığınız için silinde siteniz dedi :S ya bu kadar mı ilgisiz ve ucuz olur bir şirket... ne uyarı maili ne de siteye bir yönelndirme ... hiçbirşey olmamış gibi silmişler... ödemeyi de yaptık ödeme nereye gitti belli değil.. onu da geçtim ödeme başka yere gitmiştir internet bankacılığı bu belki kalmıştır vs. ama hiç uyarı yapmadan nasıl silerler hala anlamış değilim...

bir de alt tarafa yazmışlar 7 gün para iade garantisi neyi iade edeceksin sitem gitti elimden...!!!!

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-08-02, 11:12
Junior Member

aysecinar is an unknown quantity at this point
Standart merhabalar

merhabalar unforgivenx bey.
forumlara yazı yazmak bizim yaptıgımız birşey degil ama konuyu çarpıtarak anlattıgınız icin buraya yanıt yazmak durumundayız.
Bize gelip önceki firmanızda sorun oldugunu sitenizin kapalı oldugunu ve acilen hosting ihtiyacınız oldugunu ilettiniz.Bizde size iyi niyet kullanarak ücretsiz hosting açtık.Fakat hosting açarken size bir şart koştuk.Ne idi bu şart?Ücreti üç iş günü içerisinde yatırmanız.3 iş günü sonuda cuma mesai sonuna denk geliyordu.Biz cuma akşamına kadar bekledik.Hergün msn de online olan siz.Cumadan sonra online olmadınız.Biz bir problem olmuştur diye pazartesiyi bekledik.Pazartesi mesai bitiminde akşam saat altı gibi hostunuzu sildik.Size uyarı vermedik dogru cünkü sizinle anlaşmamıza uymadınız.Normalde online olurken cuma dan sonraki günler ve pazartesi online olmadınız.Bu bizde bicok insan var denemek icin açtırıp sonra ortada gözükmeyen v.s bu kişilerden birisidir imajı yarattı sizin icin.Bize gelip bilgi verseydiniz yatıramadım bir hafta süremi uzatın şunu yapın bunu yapın diye biz ücretsiz açtıgımız gibi bu şekilde bi zamanda tanırdık ki tanıyoruzda müşterilimiz bizi bilir.Sitenizi sildikten sonra 30 dakika içinde online oldunuz.Sitem neden kapalı.Sitenizin ücret yatırılmadıgı ve sözünüzü tutmadıgınız için silindigini size ilettik.Siz ücret yatırdıgınızı söylediniz.Ama üzerinden 2 belkide 3 ay geçti halen bir ücret gelmedi bize.Kendinizde soyluyorsunuz zaten ücret nereye gitti bilmiyorum.Nasıl bilmiyorsunuzki bankadan online havale yaptıgınız yer belli hesap belli bu bahaneniz bence.Ve çok üzgünümki olayı burda gelip kendiniz haklıymışsınız gibi anlatmışsınız.Biz normal host alan hicbir müşterinin hesabını yasal olmayan şeyler yapmadıkça durdurmayız silmeyiz.
Olayı son kez çözümleyelim.
1-Zor durumda kaldıgınız için size ücretsiz host acılıyor 3 iş günü içinde odemeyi yapmanız şartıyla aksi taktirde hostunuzun kapatılacagı size söyleniyor en başta.
2-Söz verdiginiz gibi ödeme yapmıyorsunuz.
3-İyi niyetle pazartesi günü bekleniyor fazladan 3 gün ( 1 iş günü )
4-Msnde yoksunuz bu bizde kötü niyetlisiniz imajı bırakıyor.
5-Hostunuz siliniyor.

Biz hosting işini severek yapıyoruz.Ve sorun yaşayıp ilk 7 gün içinde isteyenler %100, yedi günden sonraki dönemde parasını geri isteyenler %90 iadelerini almıştır.%10 luk kısımda geçersiz nedenler sunuldugu icin iade yapılmamıştır.
Sizde iade yapılacak bir durum yoktu zaten.

Forum sakinlerine iyi günler.Forumlarda bu tip yazışmalar iyi olmuyor bizce ama konuyu gerçekten cok carpıtarak anlatıyorlar.Artık iyi niyet kullanıp kimseye host acasımızda gelmiyor bu gibi insanlar yüzünden.

Herkese iyi günler.Saygılar.

Konu aysecinar tarafından (2008-08-02 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: hatalı kelime yazmışım

Seçenekler
Stil