Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-13, 23:37
uyku yok çalışmak var

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %93/13
aytuggg will become famous soon enough

muratcan ile görüştüğümde ' bana kaldı her şey,resmen ortada mal durumuna düştüm,dolandırıcı demelerinden iyidir ' vs demişti.

WHMDestek madem host işini de bıraktın..

e artık mümkünse..

Konu aytuggg tarafından (2007-11-13 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir..

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-13, 23:42
tuce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

eTicaret: %100/1
tuce is an unknown quantity at this point

Bu aralar forumlarda ne yazıkki Hostbank la ilgili çok konu açılıyor. Benim merak ettiğim bir konu var Hasan sen devrederken Muratcan arkadaşımızı tanıyor muydun?

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-14, 00:10
Angelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Platinum Member

Tecrübe Puanı: 8
eTicaret: %100/4
Angelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really nice

Nasıl oluyor ki aynı domain üzerinden 2 ayrı insan mı çalışıyor?

Bir de başlığı açan arkadaş, sen arada uyuyor musun mesela? Benim bazen uyumam gerekiyor gözüm ağrıyor, özellikle de geceleri. 24 saat destek nasıl verebilir bir yer bunu hiç düşündün mü, server başına 5-10 dolar kar alan alelade bir forum hostingcisi, firma filan demeyin kızıyorum, 24 saat destek verecek bir elemanı nasıl tutabilir. Bir Unix sistem administrator'unun bugun piyasadaki ortalama maaşı ne? Anlamıyorum saçma sapan şeyleri alırken üstüne binbil yıl düşünen halk, bu konu olunca herşeyi pembe sanıyor. Kendiniz düşmüşsünüz, ağlamanın kimseye faydası yok.

MSN'den mal mı alınır anlamıyorum ki. MSN chat aracı, daha fazla birşey değil.

#14 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-14, 00:12
akineroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %0/0
akineroglu is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Angelo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir de başlığı açan arkadaş, sen arada uyuyor musun mesela? Benim bazen uyumam gerekiyor gözüm ağrıyor, özellikle de geceleri. 24 saat destek nasıl verebilir bir yer bunu hiç düşündün mü, server başına 5-10 dolar kar alan alelade bir forum hostingcisi, firma filan demeyin kızıyorum, 24 saat destek verecek bir elemanı nasıl tutabilir. Bir Unix sistem administrator'unun bugun piyasadaki ortalama maaşı ne? Anlamıyorum saçma sapan şeyleri alırken üstüne binbil yıl düşünen halk, bu konu olunca herşeyi pembe sanıyor. Kendiniz düşmüşsünüz, ağlamanın kimseye faydası yok.

Bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz.Hasan bey işinin ehli ama her yerden alınmaz.

#15 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-14, 00:17
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Love me Do

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/16
CaLViN has a spectacular aura aboutCaLViN has a spectacular aura about

Arkadaşlar tanıyorum tabiki.
ama aslında en büyük sorun şu.
benim müşterilerim ve beni tanıyan insanlar benim verdiğim desteğe ve hizmete alışmış olacaklarki 1 saat dahi iletişme geçemeyince dolandırıldık kazıklandık şeklinde yorum yapılıyor.

halbuki msn diye bir olay yoktur.o sadece benim bir artımdı.

bu hostingin h sini bir daha duymak istemeyecek kadar stresli olan bu işten kurtulduğum için mutluyum.

#16 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-14, 00:20
Junior Member

Fakat 1 saat değil ki kaybolduğu (forumda söyliyen kişilerin söylediği kadarıyla) zaman 1-2 gün. Eğer bu işi yapacaksan ve 24 saat destek veriyorum diyorsa telefonu açık olacak, arandığı zaman açmama şansıı olmıcak. Bence senin bu arkadaşla ciddi bir konuşma yapman gerek çünkü bu kadar konu oldu hala 10 gündür aynı şikayetler Hostbank adı kirleniyor ki eminim senin için önemli bir addır bu

#17 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-14, 00:24
Member

eTicaret: %100/2
WebMasterEfsane is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Angelo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Biz anlaşırken kendisi 24 saat destek verecegim dedi.

24 saat degil 1 saat destek bile alamadım. Ayrıca aglamıyorum. Sadece benim durumuma kimsenin düşmesini istemiyorum.
Telefonun ne farkı var ki karşındakinin sesinden sen içini okuyabiliyormusun

AsusWeb ile Muratcan'ın alakası yoktur, ikisi ayrı kişilerdir. MuratCan sadece AsusWeb'in müşterisidir.

#18 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-14, 00:32
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Love me Do

eTicaret: %100/16
CaLViN has a spectacular aura aboutCaLViN has a spectacular aura about

Alıntı:
tuce´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Fakat 1 saat değil ki kaybolduğu (forumda söyliyen kişilerin söylediği kadarıyla) zaman 1-2 gün. Eğer bu işi yapacaksan ve 24 saat destek veriyorum diyorsa telefonu açık olacak, arandığı zaman açmama şansıı olmıcak. Bence senin bu arkadaşla ciddi bir konuşma yapman gerek çünkü bu kadar konu oldu hala 10 gündür aynı şikayetler Hostbank adı kirleniyor ki eminim senin için önemli bir addır bu
vallahi sayın tuce hanım şu andan itibaren kendi adım soyadım haricinde hiçbirşey benim için önemli değil.
hem oldukça yıpranmış durumdayım hem de oldukça yoğunum.
tabiki kimsenin madur olmasını istemiyorum.
muratcanın elinde hostbank24ün ilerisi.
bıraktığım yerden daha da yükseltebilir veya sıfıra çekebilir.

konuyu açan arkadaşın mesajını okumadım sorununun en kısa zamanda çözülmesini umuyorum.

sevgiler.

#19 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-14, 00:37
Junior Member

Sıfıra çekmeye başladı. Ben Hostbank ın böyle bir karalamayla karşı karşıya gelmesinden üzüntü duydum ama bu açıklamanızdan sonra sanırım sizin adınız hiç bir yerde geçmiyecektir.

#20 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-14, 01:13
LiLattah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

eTicaret: %0/0
LiLattah is an unknown quantity at this point

Sanırım sorum güler yüze kanmakla ilgili biraz araştırılsa maduriyet bu kadar olmaz diye düşünüyorum.

Arkadaşa geçmiş olsun diyorum, hostbank24 ismine gelince şu anda sıfırda zaten hasan arkadaşımıza tavsiyem öyle bıraktım gittim yapmayıp bıraktığı kişilere ulaşması ve sorunları çözmesidir.

Not : bu hostbank24 devrinin resmi bir belgesi varmı??? yoksa hala tüm yasal sorunlardan hasan sorumludur çünkü. zaten bu nedenle diyorum bir şekilde irtibat kurup umarım hasan halleder diye..

Bilginize,

Seçenekler
Stil