![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
muratcan ile görüştüğümde ' bana kaldı her şey,resmen ortada mal durumuna düştüm,dolandırıcı demelerinden iyidir ' vs demişti.
WHMDestek madem host işini de bıraktın.. e artık mümkünse.. Konu aytuggg tarafından (2007-11-13 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Arkadaşlar tanıyorum tabiki.
ama aslında en büyük sorun şu. benim müşterilerim ve beni tanıyan insanlar benim verdiğim desteğe ve hizmete alışmış olacaklarki 1 saat dahi iletişme geçemeyince dolandırıldık kazıklandık şeklinde yorum yapılıyor. halbuki msn diye bir olay yoktur.o sadece benim bir artımdı. bu hostingin h sini bir daha duymak istemeyecek kadar stresli olan bu işten kurtulduğum için mutluyum.
|
Fakat 1 saat değil ki kaybolduğu (forumda söyliyen kişilerin söylediği kadarıyla) zaman 1-2 gün. Eğer bu işi yapacaksan ve 24 saat destek veriyorum diyorsa telefonu açık olacak, arandığı zaman açmama şansıı olmıcak. Bence senin bu arkadaşla ciddi bir konuşma yapman gerek çünkü bu kadar konu oldu hala 10 gündür aynı şikayetler Hostbank adı kirleniyor ki eminim senin için önemli bir addır bu
|
|
|||
|
Alıntı:
24 saat degil 1 saat destek bile alamadım. Ayrıca aglamıyorum. Sadece benim durumuma kimsenin düşmesini istemiyorum. Telefonun ne farkı var ki karşındakinin sesinden sen içini okuyabiliyormusun AsusWeb ile Muratcan'ın alakası yoktur, ikisi ayrı kişilerdir. MuratCan sadece AsusWeb'in müşterisidir. |
|
||||
|
Alıntı:
hem oldukça yıpranmış durumdayım hem de oldukça yoğunum. tabiki kimsenin madur olmasını istemiyorum. muratcanın elinde hostbank24ün ilerisi. bıraktığım yerden daha da yükseltebilir veya sıfıra çekebilir. konuyu açan arkadaşın mesajını okumadım sorununun en kısa zamanda çözülmesini umuyorum. sevgiler.
|
Sanırım sorum güler yüze kanmakla ilgili biraz araştırılsa maduriyet bu kadar olmaz diye düşünüyorum.
Arkadaşa geçmiş olsun diyorum, hostbank24 ismine gelince şu anda sıfırda zaten hasan arkadaşımıza tavsiyem öyle bıraktım gittim yapmayıp bıraktığı kişilere ulaşması ve sorunları çözmesidir. Not : bu hostbank24 devrinin resmi bir belgesi varmı??? yoksa hala tüm yasal sorunlardan hasan sorumludur çünkü. zaten bu nedenle diyorum bir şekilde irtibat kurup umarım hasan halleder diye.. Bilginize,
| Stil | |
|
|