![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Türk Ticaret nedir arkadaşlar? bir bursalı olarak bunu kavrayamaz hale geldik. kendi memleketimizin 100 karası diyorum başka birşey demiyorum! bu kanıya nasıl vardım biliyor musunuz? bugun tesadüfen firma sahibinden biri mail şifrelerini unutmuş ki bu dediğim firma da türkiye çapında bir firma web sitelerini ben yapmıştım... neyse bir girdim maillere kontrol için bir sürü TURKTICARET denen dilenci firmadan spam dolmuş... yok alan alın yok isim transfer edin çok ucuzmuş 10.99 muş (ucuza bak!) onları da geç bu kadar alçalmanın ne manası var? bir değil 2 değil şirket sitelerine dilenci gibi dadanıyorlar... Onlara göre en kek müşteriler yani internet bilgisi az olanlar şirket sahipleri v.s. ler ya dolduruyorlar spam mesajları. Ben burdan kınamak istiyorum memleketimin ezik şirketini! neden bir hostcini hostbank24 sevinchost bilimhost ne bilim daha bir sürü kardeşimizin şirketinden ki bunlar turkticaret kadar ticari yatırımları olmayan yerler, buralardan spam yağmuru gelmiyor ama güya büyük bir şirket olan TT den spam yağıyor resmen sabah sabah sinir ettiler beni... şirket sahibine rezil olduğumuza mı yansak sayfalarca spamı temizleme ameleliğine mi :S neyse düzelecek inşAllah bir gün TÜRK İNTERNET Şirketleri...
|
firma sahibi kendisi gir dedi zaten adamın çok bilgisi yok horde maildi squrel di o yüzden girdim yoksa neden gireyim? spamları temizledik işte. ayrıca o kadar yazıdan bu soruyu çıkardıysan bir bravoda sana arkadaşım yazının ana fikrini kapmışsın helal!
|
Alıntı:
BÜYÜK DOMAIN SATIŞI - MUTLAKA BAKIN! Konu antiTRust tarafından (2007-04-14 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
osahin: hukuk müşavirliği ile alakası yok yaptığın işin sadece kendi işini yapıyorsun. dur karışmaması için kafalar basit örnek verecem. sen bir mimarsın ve senle ömür boyu anlaşma yaptık bana bir bina yaptın ara sıra gelip bunu kontrol etmen senin zaten hukuki görevindir. çünkü süresiz iş sözleşmemiz var. süreli olsa yani iş bitimine kadar tamam olur. gerçi dediğiniz gibi 1 ytl ye domain zaten 100 ytl ye site yapan 13-17 yaş grubu genç kardeşlerimiz sağolsunlar webmasterlığı işgüzarlık haline getirdiler (istisnalar hariç). ben eskiden adamlara 1 5oo ytl derdim 1 ooo ytl ye anlaşırdık şimdi 75o ytl diyorsun sana oo fatih bey çok istiyorsunuz benim arkadaşım 150 ytl ye yaptırdı kendi kom tere sitesini diyor para bende ama kıro da benim mail açmayı bilmem ama site istiyorum şirket sahipleri. hepsi işte piyasanın anasını ağlatan ordan burdan öğrendiklerini, (ç)aldıklarını 1-100 ytl arası satıp site yapan işgüzar kendini webmaster sanan adsl parasını çıkardımı oo ben süper webmasterim kendi paramı çıkarıyorum diyen afedersiniz ama BEBE ler yüzünden oluyor
bunun bebesi de kalmamış geçenlerde bir adamla tartıştım 35 yaşını geçkin belki site işine girmiş 150 ytl ye firmalara site yapıor ! böyle adamları harbiden vatan haini diyeceksin türk webmasterlerinin ekmeğine kan doğrıyan adamlar bunlar. ben 2.uni okudum biri o kadar firmaya site yaptım buna rağmen bu işi hoobi olarak yapıyorum amatör sayılırım diyorum adam adsense den 100 dolarlık çek göndermişler web kral webmasterim diyor hadi buyur hey yurdum insanı
|
Hayır söylemek istediğim şu, Türk patent enstitiüsü ile, ticaret odası ile vs. sizin işiniz yokki yada eğer com.tr domaini kayıt edilmiş ise o firma zaten logosu, adı vs. ticaret odalarından ve Türk patent enstitüsünden onay almış demektir dolayısı ile com.tr li bir domaini mahkemeye veremezsiniz nic.tr onaylamıştır çünkü onu ve ona ait olduğuna kanaat getirmiştir.
Bunun yanında diyelimki oldu sizi ilgilendiren bir olay değildir mahkemesi avukatı... Bir dünya şirket, resmi kurum vb. kurumsal müşterilerim var bu gibi durumlar beni hiç ilgilendirmiyor ee ben işimi profesyonelce yapmıyorum demekmidir bu? Şunu yaparım com.tr domaini kayıt edilecekse sizden şu şu belgeleri istiyorum var ise bunları isim tescili için kullanacağız, eğer sorarlarsa neden bu belgelerin gerektiğini açıklarım, eğer domain konusunda sıkıntı var ise onlara yasal yollardan haklarını arayabileceklerini belirtirim ve bir hukuk bürosunun telefonunu veririm bana ne yani mahkemesi, patenti beni ne ilgilendirir? Sizin söylediğiniz işleri yapan danışmanlık şirketleri vardır ama işleri webmasterlik vs. değildir onlarda sadece bu konuda şunu yapacağız der ve ilgili kurum ve kişilerle irtibata geçer firmayı sonuca götürür, örneğin mahkemeye verilecekse onlar firma adına bir avukat tutar ve işi onların yerine yapar demek istediğim bu... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|