![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
burdan hosting aldım aylar önce,, garantiden para transferi yaptım fakat banka parayı blokeye koydu hiç bi sebep yokken,,
Bankayı aradım konuştum ileteceklerini söylediler merkeze aradan 10 gün geçti hostbank parayı alamadıgını söyledi tekrar aradım,, karşı tarafın şubeye gidip yazılı talimat vermesi gerektiğini söylediler bunu hostbanka ilettim. 2.kez hosting aldım aynı yerden yine transfer yaptım fakat aynı hesaba para yollanmıyordu bankayı aradığımda sebep olarak aynı hesapta blokeli paranız gözükmekte o bloke kalkmadan tekrar aynı hesaba para gönderemezsiniz dedi,, bu durumda suçlu ben değilim hostbankta değil, kendisi haklı olarak durumdan sıkıldıbende sıkıldım ve yedeklerini al hesaplarını silcem dedi tamam dedim,, yaklaşık 2 hafta önce bankayı aradığımda herşey normale döndü dedi parayı alabilir dedi,, ve bana geri ödeme yapacağını söyledi,, tamam onuda yapar msnde en son şu yazışma geçti aramızda (12:55) ' -Ben* : makina başına gelince yaz (12:56) ' HostBank24.Net: evet ? (12:56) ' -Ben* : şu banka oalyını ne zaman halletceksin paraya sıkıştım ödemem var (12:56) ' -Ben* : banka yakındaysa git konuş ben telefon ettim bloke kalktı dediler (12:57) ' HostBank24.Net: ne zaman bankaya gidersem o zaman (12:57) ' -Ben* : ne zaman gideceksin ? bir diğer yazım 05 Nisan 2007 Perşembe (00:08) ' -Ben*: slm hasan (00:08) ' -Ben*: nbr (00:08) ' -Ben*: şu 20 yi (00:08) ' -Ben*: nezaman yolayabilrisin (00:09) ' Hemen Teslim 1: banka ya gidince Aramızda kişisel bir problem yok,, fakat parayı geri alabilmem için kendisinin bankaya gitme keyfini bekliyorum...Yaklaşık 20gündür Konu tekken tarafından (2007-04-09 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
en azından,, alacaklara biraz yardımcı olmak ve hosting alacak kişilerin geneli memnun kalmadığımızda yada herhangi bir problem çıktığında geri ödemesi garanti olan yerleri tercih ederler..
|
|
||||
|
Aralık ayında hosting almaya geldiniz.
açtım.ücretini aldım mı ? hayır.o arada kaç tane site açtık .3 ay boyunca 5-6 ? hangisinin parasını aldım ? ocak civarı ilk hostingin ücreti olan 20 ytl yi attınız garantiye.bloke yedi. bankaya gidip kaldırmanız gerektiğini söyledim.2 ay boyunca bu işi halletmediniz. ben sizden bu süre zarfında herhangi bir ücret talep etmedim. ama iyiniyetimin suistimal edilmesini sevmem.mart ayında yedeklerinizi almanızı istedim.diğer sitelerin ücretileri halen yatmamışdı. bloke olan parayıda bir ara gidip geri göndereceğimi söyledim. yaklaşık 10 gün önce gittiğimde geri gönderildiği söylendi.sorun olursa tekrar gelmemi söylemişti müşteri hizmetleri. peki şimdi siz ne yapıyorsunuz ? hususi 3-4 seferdir soruyorsunuz ? neden işin çamuruna yatmakdır bu.hostinginizi kapattığım için benden intikam almak bir nevi. ödemelerim var 20 ytl ye ihtiyacı mvar diyorsunuz.20 ytl ye ihtiyacı olan bir insan değilsiniz.size hiç yakıştıramadım. ben 3 ay boyunca kullandığınız hostingin hiç bir ücretini almadan size geri ödeyeceğimi söyledim.ama şu yaptığınız çok ayıp. 20 ytl den çok daha fazlasını hak ettiğimi düşünüyorum. yazık.
|
ben sana ssadece 2 hesap açtırdım 5 6 değil,, ve 1.5 ay benim sorumluluğumda değil, bankayı aradım hatta maltepe şubesini aradığımda kadın direk sordu hasan kurtoğlumu diye üstten onu sıkıştırıyorlarmış, sana bunuda ilettim biara giderim dedin ozamanda,, şuan olayı bankayla çözüldü 2 ay yada 1gün farketmez ama bu tavrın hoşuma gitmedi,
"Bankaya ne zaman ugrarsam ozaman" kişisel bir problemim yok seninle ama herkes gibi bende kesin bir zaman istiyorum senden bu söylediğni kelime çok abest çıkmaz ayın son çarşambası gibi birşey 20 ytl herkese lazım ,,, ozaman 20ytlden daha fazlasını istiyorsanız sorunların çıkabilecek ihtimalinide göz önünde bulundurarak fiatı arttırın obeni ilgilendirmez,, ve müşteri satıcı ilişkisinde bu yoktur,, adam geri ödeme istediğinde satıcı böyle diyemez,, bankaya ne zaman gidersem ozaman böyle bir madde yoktur Konu tekken tarafından (2007-04-09 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
evet.ben ne zaman uğrarsam o zaman.
size iyi niyetimle geri ödeme yapacağımı söyledim. hakkınızda yanılmamışımki siz buraya gelip konu açtınız ? ben 20 ytl için geri ödeme yapmayacak insan mıyım ? peki ben sizden kullandığınız hesabın ücretini kessem ne olacakdı ? yormayın beni.20 ytl için şuraya 2 post atmaya değmez. boş ve gereksiz bir konu. tamamen çirkeflik var.
| Stil | |
|
|