![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar şimdi paypal seçeneği ile hosting ödemesi yaptım bu sistem biraz garip geldi
daha önce ödeme yapınca direk paypaldan para çekimi yapıyo ama bunda paypalda my account profil altında Preapproved Payments burdaki seçeneğin altında godady ile ilgili bi şey çıkıyo Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
böle bir yer var ve altta editing montly maximum , editing funding sources , cancel agrement , return düğmeleri var bu nasıl bir sistem anlamadım paypalda ilk kez karşılalşıyom 3 aylık hosting aldım 10.8 dolarlık bir ödeme yapacam paypalla bu biraz garip geldi yardımcı olurmuusunuz adamla msn de konuşmam lazımmı ? hosting bilgileri için ftp şifreleri için ?? |
|
|||
|
http://img258.imageshack.us/my.php?image=godadyyt5.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/811/godady2dw9.jpg Konu free tarafından (2007-02-25 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
hocam yaptım sanırım ilk kez paypalını tanıtırken herhangi bir ürün alınmıyormuş sonradan go dady den paypal hesabını tekrar giriyomuşuz
o şekilde az evvel mail geldi sales den çekim yaptı şimdi ben godady den kurulumu da yaptım şu an hosting managerde bişey anlamadım server ipsi var peki ftp adresi nerde yazıyo onu bulamadım ?? bu dns controlde ayar yapmam lazımmı yardımcı olursanız sevinirim ns ler nerde yazıyor ?? Konu free tarafından (2007-02-25 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Sanırım shared hosting aldın. Çoklu domain olanıysa acıkcası pek tavsiye etmiycem bişi
WWWroot acmıyor ayrı oyuzden her domainin sitesine script portal vs. ise ayar cekmek gerekiyor. ozellikle ASP de. vede gelismis bi paneli yok.Hosting account kısmına girişte kullandıgın kullanıcı adı ve şifren FTP icinde gecerlidir. SOL üstte SETTINGS ACCOUNT LOGIN kısmından değiştirebilirsin sifreyi. --- www.domain_adi.com olarak yaz FTP host adresini. olmazsa HOSTING MANAGERda anasayfada bi IP no var onu yaz mutlaka baglanır. DNS domainli ilgili biliosun. domain NS lerini NS1.SECURESERVER.NET NS2.SECURESERVER.NET yapıosun. Hosting panelinde DNS ayarına gerek yok. Konu annudora tarafından (2007-02-26 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|