![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Starter
Free Website Builder Free Support Brinkster Webmail 15 Email Accounts Online Email Manager $2.95 /mo* Personal 1 Free Domain Name* 200 GB Web Space 2000 GB Web Traffic 50 Email Accounts Windows or Linux OS $4.95 /mo* Professional 1 Free Domain Name* 300 GB Web Space 3000 GB Web Traffic 400 Email Accounts Windows or Linux OS $7.95 /mo* Developer 1 Free Domain Name* 400 GB Web Space 4000 GB Web Traffic 500 Email Accounts Windows or Linux OS $17.95 /mo* Promosyon: Bu pakette 6 aylık alımlar $10,47 Piyasanın baya gerisinde kalmıştılar ama baya büyük bi atak yapmışlar eğer rakamlar doğruysa -ki test için 1 aylık almayı düşünüyorum- mükemmel panel olarak kendi panellerini kullandırıyolar sanırım... http://www.brinkster.com Beleş arıyanlar buradan; ![]() http://www.brinkster.com/hosting/FreeDeveloper.aspx |
|
|||
|
ayrıca en az 3 aylık alınıyor
|
eğer birgün, kaynağı çok kullandınız sizi dışarı alalım, demeyeceklerini bilsem direk alırdım.
|
Geçen yaz fiyatları makul geldiği için (bant genişliği cezbetti beni) hosting almıştım, sitemi taşıdım site veritabanı olarak mdb kullanıyor birde ne göreyim sitede 10 kişi online oldumu sunucu devre dışı html sayfalar açılıyor ama veritabanı kullanan sayfalar çalışmıyordı.Sitede sorunda yok eskiden kullandığım sunucuda sorunsuz çalışıyordu.
90 gün para iade garantisi veriyorlar ve memnun olmadığımı belittim birkaç gün içinde parayı kredi kartıma yatırdılar...
| Stil | |
|
|