![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar bu firma hakkında herhangi bir bilgisi olan varmı? 11 Gün oldu dedicated Teslim edecekler. Ve bir kaç gündürde ne telefonlara bakıyorlar nede msn'de cevap yazıyorlar. 2 gün önce arkadaşa arattığımda açtılar 1 gün sonra hazır demişler ama 1 gün sonra ne ses var ne soluk.. Yinemi Taklaya geldim Acaba
![]() adres: www.senkronet.com.tr |
|
|||
|
Ulaşabilseydik ulaşırdık zaten, Sabah Öğle Akşam Arıyorum ama telefonu açan yok
Eğer beni ciddiye alsaydılar msn'dende cevap verirdiler zaten. Ne yapılmaya çalışılıyor tam olarak anlayabilmiş değilim.. |
|
|||
|
Şuanda bir kez daha baktım sayfaları açmıyor. Sanırım donanımsal bir sorun yaşıyor olabilirler. Ancak her ne olursa olsun müşteri bilgi vermeleri ve telefonu açmaları gerek tabiki..
Beklemekten başka çare yok sanırım. Ama dediğim gibi inşallah en kısa zamanda sorununuz çözülür. Saygılarımla , |
|
|||
|
Valla ne olursa olsun bana ulaşmaları lâzımdı sonuçta en azından kaç gündür bi kere olsun telefonu açarlardı. Mağdur oldum onlarca sitem kapandı bütün kazancım eridi. Kaçıyorlar resmen 305 ytl para gönderdim parasında değilim enayi yerine konmak adama koyuyor, Sanırım hata bende gidip böyle yerleri buluyorum.. Şirket olmasına, Vergi levhasının bulunmasına ve hostbuldaki yorumlara güvendim..
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|