![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Toplist sitemi karşılıyıcak ve 1 hafta deneme süresi verebilcek, aynı zamanda uygun fiyat vercek birilerini arıyorum önceden dreamhost, resellerzoom, hostgator gibi yerlerdeydi çok başım ağrıdı... yani artık başım ağrımasın istiyorum toplist'e zaten 250 civarı hiti var..
ortalama 100 mb alan 50 gb bw yeterli olur sanırım uygun fiyatlı tekliflerinizi bekliyorum, en uygun fiyat veren ve güvenilir birinden alcam hosting hizmeti... |
|
|||
|
HM - Hosting Merkezim yayın hayatının 3. ayında olduğu şu günlerde fiyatları her keseye uygun belirlemiştir.Sunucularımızda barındırdığımız toplist siteleri referanslarımız arasında mevcuttur.Kalite+Hız=Fiyat farkını bizle yaşamanız dileğiyle.
![]() Detaylı İletişim Bilgileri için Tıklayın ! Referans Bilgileri için Tıklayın ! Msn/Mail 7/24 saat kesintisiz destek : destek (at) hostingmerkezim.com Dipnot: Reseller paketlerimizde; 3 + 9 Aylık Ödeme imkanı mevcuttur. Web : HM - Hosting Merkezim | Hosting & İnternet Hizmetleri Hosting Merkezinden Alınır ..! Saygılar;
|
Merhaba,
Fiyat & performans açısından kaliteli sunucularımızda sitenizi barındırabilirsiniz.Kalitemizi referanslarımızda da gorebilirsiniz..İstediğiniz ozelliklerde hosting sağlayabiliriz.İletişim bilgilerimiz aşağıdadır; Web : www.DataTeknoloji.com.tr Msn : msn@datateknoloji.com.tr Destek: destek@datateknoloji.com.tr İyi çalışmalar dileriz... Konu DataTeknoloji tarafından (2006-11-09 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Merhaba
6 günlük deneme mevcut tüm paket ve hizmetlerde http://forum.iyinet.com/web-hosting-...e-firsati.html saygılarımla..
| Stil | |
|
|