![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Yapmayı planladığım bir projem var.
Şimdilik sadece Windows serverları kapsayacak olan "remote server managed project". Cep telefonundan java desteğiyle ve wap sayfası üzerinden serverlarınızı yönetilebilinirliği sağlamayı düşündüğüm br proje. Yurt dışında bu denli bir kaç büyük firma bu hizmeti sunuyor ama aylık maliyeti yüksek kanımca. Örneğin bu proje sayesinde neler yapabileceksiniz? Serverı yeniden başlatma, iis i kapat/aç/yeni den başlat dns server i kapat/aç/yeniden başlat ftp server i kapat/aç/yeniden başlat iis den istenilen sitelerin durdurulması serverdaki dosyaları sil/düzenle/yeni klasör/yeni dosya aç vb. istenilen bir programın açtırılması cmd (komut işlemcisi)de komut yönetimi şimdilik bu özellikleri düşünüyorum projede. eğer sizlerinde ihtiyaçlarını örenebilrisem ona göre ek özellikler hazırlamayı düşünüyorum... yorum/istek/önerileri bekliyorum...
|
Valla güzel bi proje açıkcası.Ama böle bişey yapılabilir mi yaw
baya beceri ister böle bi proje.Ama ben alp'ı tanıyorsam yapar bu işi Ayrıca bitanede PM attım sana Alp.Bi bakarsan sevinirim.
|
|
||||
|
Öncelikle linux için bende düşündüm zaten olması şart bencede fakat oturup onun için C yazıp onu derlemek beni aşar... o konuda kendine güvenen bi arkadaş varsa beraber çalışabiliriz.
lisans konusunu 15günlük deneme paketleri dağıtmayı düşünüyorum zaten... sonuçta bi tanıtım olması şart... hatta yeni aklıma gelen bi durumda var. server uptime oran ve durumlarnı cep telefonuna sms ile bildiri mesajları olarak yollamak. tabiki bu durum lisans ücretlerini doğrudan pozitif bir şekilde etkileyecek...
| Stil | |
|
|