Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-10-11, 17:45
MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
MasterTR will become famous soon enough

adamlar almanyalara gidiyor biz buralarda reseller alacaz diye surunelim

dipnot : almanyaya giderken fi$i cekmi$ler ondan site acilmiyo, almanya donu$u tekrar takicaktir merak etmeyin

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-10-11, 18:05
beceriksiz_acemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Emeklilik Zamanı

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/2
beceriksiz_acemi has a spectacular aura aboutbeceriksiz_acemi has a spectacular aura about

dakikhostun savunuculuğunu yapmak istemem.Belliki işlerini bu aralar iyi yapmıyorlar.En azından bir açıklama yapıp insanlara neler olduğunu anlatabilirler.Ama bir anlamadığım konuda ; aynı şahısların açılan her başlık altında firmayla alay edercesine sözler yazması .. Bu gerçektende üzücü.Dakikhost son zamanlarda şikayet alsada bir çok insana uzun zaman hizmet verdi.Tabiki bu haklı çıkarmaz.Herkes para vermiş, hizmetinide karşılığınıda alacak.Ama aynı kişilerin yüklenmesi anlamsız.Bu yüklenen şahıslardan kaç tanesi dakikhost la çalışıyor ? Başka firmalarda bunu yapdığında aynı tepki gösterildimi ? Ben sadece bunu anlayamadım.Hani bildiğim kadarıyla sizler hostcuda değilsiniz, rekabet olsun. Olayı tam kavrayamadım.Aydınlatrısanız beni sevinirim.Çünkü her dakikhost şikayetinde konu dağıtan tarzdan ( alaycı ) mesajları gördükçe içimde merak oluştu.

Ukash

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-10-11, 18:20
Angelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Platinum Member

Tecrübe Puanı: 9
eTicaret: %100/4
Angelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really nice

Sahsen ben 2,5 sene bu isi yaptim, yaptigim zaman icerisinde veya disinda sayisiz xxxxhost gomduk, o alay eden kisilerin bircogu da vardi o zamanlar. Musteri olmaya gerek yok, sektoru cok iyi bilen kisiler oldugumuzu dusunuyorum ve sozlerimiz saygi gormeli, cunku yanildigimiz tek bir vaka ben hatirlamiyorum, hostbulforumlari zamanlarindan ta bugunlere kadar. Biz cikip Okan hakkinda birsey yaziyor muyuz, SH, RH , Vargonen hakkinda birsey yaziyor muyuz? Ha alay biraz konu dagitiyor dersen, haklisin ama ilk mesajdan beri 10. mesaj hala cevap yok , alaya baslaniyor dogal olarak cunku zaten ciddi olarak konusulacaklar o 10 mesajda konusuldu. Ha cevap vermek zorunda degiller dersen, bence o zaman buradan kampanyada yapmasinlar. Benim gorusum bu.

#14 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-10-11, 18:25
sasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 0
sasu is an unknown quantity at this point

Almanya lokasyonlu 2 sunucumuzda donanım problemi yaşanması nedeniyle bu sunucularda bir süre hizmet veremiyoruz.
Problemlerin en kısa sürede giderilmesi için çalışmalar devam etmektedir ve sorunlar çözüldüğünde tüm müşterilerimiz bilgilendirilecektir.

Dakik Hosting, Bilgisayar, Yazılım ve Internet Hizmetleri

Tel : 0216 399 4007
Fax: 0216 399 5007

tel mevcut arayin gorusun bu sekilde sorunlariniz cozulmez

#15 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-10-11, 18:28
GoTcHA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
GoTcHA is on a distinguished road

ben o almanya lokasyonlu 2 sunucuyu biliyorum. benim makinede ordaydı dün öğlenden beri off makineler. hepimiz bekliyoruz bakalım yedekler ne olacak die.

#16 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-10-11, 18:29
tiva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Platinum Member

Tecrübe Puanı: 7
eTicaret: %100/9
tiva is a jewel in the roughtiva is a jewel in the roughtiva is a jewel in the rough

Birisini enayi yerine koymaya çalışan herkese söylenecek lafımız vardır, ben özellikle de alorak a yapılan davranıştan dolayı dakikhost la ilgileniyorum.
anamuhalefet.com fenerli.net gazetetv.com hafif.net igne.net istanbulfuar.com kadinyeri.com musavirlik.net nefis.org oglak.net sanayici.org sazevi.net soslar.net turkblog.net webtrafik.net yorumlar.net

Konu tiva tarafından (2006-10-11 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir..

#17 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-10-11, 18:50
Member

Tecrübe Puanı: 4
Enis Okur is on a distinguished road

Alıntı:
djkickass´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Almanya lokasyonlu 2 sunucumuzda donanım problemi yaşanması nedeniyle bu sunucularda bir süre hizmet veremiyoruz.
Problemlerin en kısa sürede giderilmesi için çalışmalar devam etmektedir ve sorunlar çözüldüğünde tüm müşterilerimiz bilgilendirilecektir.

Bu aksaklıktan dolayı tüm kullanıcılarımızdan özür dileriz.

Nedir bu ya ben burdan hosting aldığımdan beri adam gibi bir hizmet alamadım şimdide bu. Bilmiyorsanız yapmayın bu işi. Geçen gün birisi forumda dedi vurgun yapıcaksanız önceden haber verin diye bu bir vurgun mudur ? Halkı bilgilendirinde insanlar sizi boşuna beklemeden ben değiştiriyorum NSlerimi siz hosting işi yapıcağınıza biraz el becerisi olan işler yapın.

Dakikhostsuz günler dilerim.

vurgun yapacaksanız önceden haber verin diye öneren bendim. bu düşünce tabiki imkansız. vurgun yapacak biri önceden neden haber versin ki? ancak piyasada artık çeşit çeşit dolandırıcı var. böyle bi dolandırıcınında çıkması muhtemeldir diye dedim.

ancak umarım benim gibi dürüst dolandırıcı olurlar. en son sistemz ile yaptığım vurgunda sunucuların 3 aylık ödenmemiş bakiyesi varken, datacenter'a ödeyeceğim sözüyle 1 hafta daha açık tuttum ve müşterilerime msnden, mailden ben kaçtım diye bilgi verdim. onlarda datalarını kurtardılar. umarım dakikhostta böyle dürüst dolandırıcılığa imza atar. gerçi şuanda sistemleriniz kapalı. şuan zaten dolandırılmış bir konumdasınız. bir an önce host değiştirin. giden paranızı geri alabileceğinizi ise hiç zannetmiyorum.

#18 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-10-11, 19:00
Hostsatis.Com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/1
Hostsatis.Com is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Enis Okur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ancak umarım benim gibi dürüst dolandırıcı olurlar. en son sistemz ile yaptığım vurgunda sunucuların 3 aylık ödenmemiş bakiyesi varken, datacenter'a ödeyeceğim sözüyle 1 hafta daha açık tuttum ve müşterilerime msnden, mailden ben kaçtım diye bilgi verdim. onlarda datalarını kurtardılar. umarım dakikhostta böyle dürüst dolandırıcılığa imza atar. gerçi şuanda sistemleriniz kapalı. şuan zaten dolandırılmış bir konumdasınız. bir an önce host değiştirin. giden paranızı geri alabileceğinizi ise hiç zannetmiyorum.
Bu adam ne diyor ? Yazık ya

#19 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-10-11, 19:02
beceriksiz_acemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Emeklilik Zamanı

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/2
beceriksiz_acemi has a spectacular aura aboutbeceriksiz_acemi has a spectacular aura about

Alıntı:
Angelo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sahsen ben 2,5 sene bu isi yaptim, yaptigim zaman icerisinde veya disinda sayisiz xxxxhost gomduk, o alay eden kisilerin bircogu da vardi o zamanlar. Musteri olmaya gerek yok, sektoru cok iyi bilen kisiler oldugumuzu dusunuyorum ve sozlerimiz saygi gormeli, cunku yanildigimiz tek bir vaka ben hatirlamiyorum, hostbulforumlari zamanlarindan ta bugunlere kadar. Biz cikip Okan hakkinda birsey yaziyor muyuz, SH, RH , Vargonen hakkinda birsey yaziyor muyuz? Ha alay biraz konu dagitiyor dersen, haklisin ama ilk mesajdan beri 10. mesaj hala cevap yok , alaya baslaniyor dogal olarak cunku zaten ciddi olarak konusulacaklar o 10 mesajda konusuldu. Ha cevap vermek zorunda degiller dersen, bence o zaman buradan kampanyada yapmasinlar. Benim gorusum bu.
Tecrübe bence yeterli değildir.Bir firma hakkında yorum yapmak için o firmayla çalışmanın şart olduğuna inanıyorum.ben bugüne kadar dakikhostla hiç bir sorun yaşamadım.Bu sebeple bu firmaya yapılan eleştirilere temkinli bakıyorum.Tabiki bu kadar kişi mağdur.o zaman firmada bir sorun var.Ama sadece tecrübeliyim, hiç yanılmadım diye yapılan bir yaklaşım hataya doğru yürümektir.Hepimiz insanız elbette bir gün yanılırız.Yanıldığımızdada bir ticari firmanın , zararına neden olmak üzücü olur.Dediğiniz firmalar hakkındada bence müşterisi olmayan kişilerin yorum yapması yanlıştır.Siz güvendiğiniz firma hakkında yorum yapsanız, yanıltıcı olursunuz.Örnek vereyim hatta.Ben dakikhostla hiç sorun yaşamadım, aksine hep yardımcı oldular.Bana dün biri host sordu kendilerine yönlendirdim.Şimdi sence okan veya diğeride iyidir.Ama benimde sorunum vardır Bu sefer yine iş karışıklığa girer.

Alıntı:
tiva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Birisini enayi yerine koymaya çalışan herkese söylenecek lafımız vardır, ben özellikle de alorak a yapılan davranıştan dolayı dakikhost la ilgileniyorum.
Ağır bir itham gerçektende.Bu ithamda bulunan kişinin alorak ' ın her haklı olduğu durumda bu şekilde savunmaya geçmelidir.Beni sevenlerde beni korusunlar.Seni sevenlerde seni Olay tam bir çıkmaza girsin.Böyle mesajlar yerine alorak gibi; olayı açıklayan sorunu çözecek mesajlar atmak daha yararlıdır.

Alıntı:
Enis Okur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
vurgun yapacaksanız önceden haber verin diye öneren bendim. bu düşünce tabiki imkansız. vurgun yapacak biri önceden neden haber versin ki? ancak piyasada artık çeşit çeşit dolandırıcı var. böyle bi dolandırıcınında çıkması muhtemeldir diye dedim.

Bi laf vardır; dinime küfreden müslüman olsa. Dolandırıcılığın temizi, dürüstümü olur kardeşim ? Müşteriyi dolandırmamışsın, datayı dolandırmışsın fark varmı ? Bide bunu marifet gibi yazmışsın pes gerçektende

Ukash

#20 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-10-11, 19:05
Hostsatis.Com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/1
Hostsatis.Com is an unknown quantity at this point

Adam dolandırıcıyım diyor. Ve hala foruma giriş yapabiliyor. Bir yerde bir yanlışlık var ama ?

Seçenekler
Stil