Alıntı:
Angelo´isimli üyeden Alıntı
Sahsen ben 2,5 sene bu isi yaptim, yaptigim zaman icerisinde veya disinda sayisiz xxxxhost gomduk, o alay eden kisilerin bircogu da vardi o zamanlar. Musteri olmaya gerek yok, sektoru cok iyi bilen kisiler oldugumuzu dusunuyorum ve sozlerimiz saygi gormeli, cunku yanildigimiz tek bir vaka ben hatirlamiyorum, hostbulforumlari zamanlarindan ta bugunlere kadar. Biz cikip Okan hakkinda birsey yaziyor muyuz, SH, RH , Vargonen hakkinda birsey yaziyor muyuz? Ha alay biraz konu dagitiyor dersen, haklisin ama ilk mesajdan beri 10. mesaj hala cevap yok , alaya baslaniyor dogal olarak cunku zaten ciddi olarak konusulacaklar o 10 mesajda konusuldu. Ha cevap vermek zorunda degiller dersen, bence o zaman buradan kampanyada yapmasinlar. Benim gorusum bu.
|
Tecrübe bence yeterli değildir.Bir firma hakkında yorum yapmak için o firmayla çalışmanın şart olduğuna inanıyorum.ben bugüne kadar dakikhostla hiç bir sorun yaşamadım.Bu sebeple bu firmaya yapılan eleştirilere temkinli bakıyorum.Tabiki bu kadar kişi mağdur.o zaman firmada bir sorun var.Ama sadece tecrübeliyim, hiç yanılmadım diye yapılan bir yaklaşım hataya doğru yürümektir.Hepimiz insanız elbette bir gün yanılırız.Yanıldığımızdada bir ticari firmanın , zararına neden olmak üzücü olur.Dediğiniz firmalar hakkındada bence müşterisi olmayan kişilerin yorum yapması yanlıştır.Siz güvendiğiniz firma hakkında yorum yapsanız, yanıltıcı olursunuz.Örnek vereyim hatta.Ben dakikhostla hiç sorun yaşamadım, aksine hep yardımcı oldular.Bana dün biri host sordu kendilerine yönlendirdim.Şimdi sence okan veya diğeride iyidir.Ama benimde sorunum vardır

Bu sefer yine iş karışıklığa girer.
Alıntı:
tiva´isimli üyeden Alıntı
Birisini enayi yerine koymaya çalışan herkese söylenecek lafımız vardır, ben özellikle de alorak a yapılan davranıştan dolayı dakikhost la ilgileniyorum.
|
Ağır bir itham gerçektende.Bu ithamda bulunan kişinin alorak ' ın her haklı olduğu durumda bu şekilde savunmaya geçmelidir.Beni sevenlerde beni korusunlar.Seni sevenlerde seni

Olay tam bir çıkmaza girsin.Böyle mesajlar yerine alorak gibi; olayı açıklayan sorunu çözecek mesajlar atmak daha yararlıdır.
Alıntı:
Enis Okur´isimli üyeden Alıntı
vurgun yapacaksanız önceden haber verin diye öneren bendim. bu düşünce tabiki imkansız. vurgun yapacak biri önceden neden haber versin ki? ancak piyasada artık çeşit çeşit dolandırıcı var. böyle bi dolandırıcınında çıkması muhtemeldir diye dedim.
ancak umarım benim gibi dürüst dolandırıcı olurlar. en son sistemz ile yaptığım vurgunda sunucuların 3 aylık ödenmemiş bakiyesi varken, datacenter'a ödeyeceğim sözüyle 1 hafta daha açık tuttum ve müşterilerime msnden, mailden ben kaçtım diye bilgi verdim. onlarda datalarını kurtardılar. umarım dakikhostta böyle dürüst dolandırıcılığa imza atar. gerçi şuanda sistemleriniz kapalı. şuan zaten dolandırılmış bir konumdasınız. bir an önce host değiştirin. giden paranızı geri alabileceğinizi ise hiç zannetmiyorum.
|
Bi laf vardır; dinime küfreden müslüman olsa. Dolandırıcılığın temizi, dürüstümü olur kardeşim ? Müşteriyi dolandırmamışsın, datayı dolandırmışsın fark varmı ? Bide bunu marifet gibi yazmışsın pes gerçektende