![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Nudem Bilişim olarak tüm hizmetlerimizi faturalandırıyoruz ayrıca faturası geri dönen veya üye olurken verilen adres bilgileri yanlışsa direk olarak almış olduğu hesabı adres bilgilerini güncelleyene kadar suspend ediyoruz. Saygılarımızla. |
|
||||
|
Alıntı:
Nudem Bilisim Teknoloji Hizmetleri 2006 © Copyright Elazig Cad. Diyar Galeria Kat : 1 No : 127 / 128 Yenisehir/ DIYARBAKIR NUDEM PRODÜKSIYON MÜZIK INSAAT TEKSTIL GIDA SAN.TIC.LTD.STI. Tuzugunuzde yer almaktamı bilişim ? gerekli bilgileri paylasırsanız kontrol edelim |
|
||||
|
Müşterisi olduğu sürece işporta varolacaktır.
||||
|
Tüzel kişilik sıfatında firması olan ve vergi veren adam 10YTL'^ye hosting satamaz.
Önce müşteriler bilinçlenmeli bence. Sen faturanı iste veremeyen adamdan alma sonra satanları sorgula diyorum ben bu tür düşüncede olanlara Abi Korsan CD yapıyorlar, alma Sen alıyorsan para kazanmak isteyen illa ki olacaktır. |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
5 sene önceyi hatırlıyorum 5 mb alana 150 ytl isteniyodu. oda en ucuz yer
şimdi 150 ytl ye 2-3 gb lik reseller almak mümkün reseller alıp kendini LTD.ŞTİ olarak gösteren bir çok yer var geçelim bunu bir tanıdığının vergi bilgilerini alıp kendisininmiş gibi gösterenler bile var. biz dahil herkes 10-15$ a aylık reseller veriyoruz neden ? cevap basit Biz Türkler nerde ucuz mal varsa ordayız.taki dilimiz yanıncaya dek... kaliteyi sormuyoruz. normal yada pahalı bir fiyat verirsek o kadar ucuz yer varki.. malesef satamıyoruz. Bazen müşterilere fiyatlara k.d.v dahil değildir eklenecektir diyorum abi boşversene faturayı ne yapacağım babam bile emekli değil diyor. bu konuda hem biz firmalar hem müşteriler suçlu. itiraf etmek gerekirse. ne yapılabilir çözümü şudur diyemiyorum çünki üzülerek söylüyorum piyasa batacağı kadar çamura batmış. Keşke bir dernek kurabilseydik ?
| Stil | |
|
|