![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba;
Cevap beklediğiniz bilmiyordum takip etmediğim için kusura bakmayın. Hakkımızda bölümümüze Nudem Prodüksiyon Müzik İnşaat Tekstil Gıda San.Tic.Ltd.Şti markasıdır yazmamızın sebebi Güneydoğu bölgesinde Nudem Prodüksiyon Müzik İnşaat Tekstil Gıda San.Tic.Ltd.Şti olarak tanınmamız ve müşterilerimize güven vermesi açısından yazdık araştırma gereği duyarbilirler diye.Nudem Bilişim Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi ile Nudem Prodüksiyon Müzik İnşaat Tekstil Gıda San.Tic.Ltd.Şti aynı kişinin ama ayrı tüzüklerle faaliyet göstermekte. Saygılarımızla. Nudem Group
NudemBilisim.Com.Tr Konu nudembilisim tarafından (2006-10-12 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ? |
|
|||
|
Alıntı:
|
Merhaba;
Neden gonderiyim maliyecimisiniz bunu merak ettim ayrıca com.tr alan adımızı sorgularsanız whois bilgilerinden hangi şirket adı altında alındığını ve marka tescil ile tescil edilmediğini göreceksiniz ticari sicil gazetesi bizden isteyen merci yada kuruluşlara verilir örnek olarak hostbul.net firması olan tüzün tasarıma yolladık. Saygılarımızla.. Nudem Group
| Stil | |
|
|