![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba Arkadaslar,
Tulip Systems, INC(http://www.tshost.com) nin Turkiye de ofisini acmayi dusunuyoruz. Istedigimiz market pazarini da olusturmamiz halinde bir data center acilacak. Suan ki musterilerimiz ve diger arkadaslar bu konuda ki onerilerini bana iletirlerse, cok sevinirim. Oneri ve tavsiyelerini forum uzerinden iletmek istemeyen arkadaslar bana ozdemir@ts-host.com adresinden ulastirabilirler. Lutfen her turlu onerilerinizi belirtin. Simdiden tesekkur ederiz. |
|
|||
|
LifeNIC,
Neden olmasin, mesajimda da soyledigim gibi Turkiye de ki markete bakacagiz ilk oncelikle. Belli bir kitleye ulastikdan sonra Data Center acmayi dusunuyoruz. Tabi ki bu Turkiye de yer alan musteri sayimiza gore degisecek. ve Hatta ilk olarak Ev Ofis acilacak daha sonra musteri kitlesine gore Istanbul da ofis ve data center acilabilir. Data Center icin 150 dolar az bile. Suan ki amerika da yer alan datacenterlarimizin degeri 5 milyon degerinde. |
|
|||
|
Alıntı:
Ama buralara yatırım için 5milyon USD'nin 10da biri bile işinizi görür. Kaldı ki, TR'deki datacentre'lar 5456465497987 KW jenaratör yerine 2-3 saatlik, profesyonel soğutma sistemleri yerine duvarlara monte edilmiş klimalarla vs vs.. iş görüyor ![]() Eğer birkaç milyon dolar yatırımla DC açılsa (tabii içeriye yapılacak yatırım bu, yoksa binaya yapılan yatırım değil) eminim ki benim diyen firmaları ezer geçersiniz. |
|
|||
|
LifeNIC tesekkur ederim.
Hostmaster, Nedemek istedigini ve nicin bunlari soyledigini anlayamadim. Yine de tesekkur ederim. Alıntı:
Allah in izniyle bugunleri de gorecegiz insallah. Lutfen goruslerinizi belirtmeye devam edin. |
|
|||
|
Yaptığınız spamlardan sonra isterseniz milyon YTL yatırım yapın, size güvenip de hizmet almam.
|
Elmasgunes,
Hangi spamlerden bahsediyorsun. Tulix ve Tulip Systems, INC olarak hic bir zaman spam yapmadik. Ben bu sirkette Agustos 14 2006 tarihinde calismaya basladim. Bu surec icinde hicbir zaman hic kimsenin agzindan spam kelimesi cikmadi. Dogru sirketten bahsettiginizden eminmisiniz. TS HOST (http://www.tshost.com) Lutfen boyle karalama yaparken bir de elinizde kanit var ise, onu da bana gonderin. Siz spamin Amerika da ki cezasini biliyormusunuz? Hic bir profosyonel sirket spam yapmayi riske almaz. Elmas Bey, sizi uzun suredir iyinet uzerinden takip etmekteyim...Sayet boyle bir sey diyorsaniz, ya bir baska sirket ile karistirdiniz bizi yada sizin bilip de benim bilmedigim birseyler var... Lutfen elinizde kanit var ise, ister buradan ister email adresim olan ozdemir@ts-host.com adresinden ulastiriniz. Tesekkurler |
|
|||
|
Bundan aylar öncesinden bahsediyorum. Hatırladığım kadarıyla, size özel çözümler şeklinde bir mail gönderiyordunuz.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/sirket-tanitim/37159-ts-host-turkiye-ofisi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Tulip Systems Turkiye - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 2007-02-26 00:06 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|