![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
eski ısp cılerın dedıgı bır kelime
metro geldi mertil bozuldu ![]() dc acmak kolay ufak yatırımlar ıle kucuk olcekde 1 dc acabılırsınız 100mily. lık bır butce ıle dc acılabılır.guzel yerlerede gelebılırsınız ama su an tr pıyasası oyle bır durumdakı ısın ıcınden cıkılamaz halde sıstemnet 10mb hattı 199 dan verdı merakdan makınayı gonderdık sabah 1 mb sabıtledıler. rh sh vs.. gıbı yerler 10mb 50 100 dolardan verırler ama bu gıbı yerlerden alırsanız sorun cıkmaz bu gun rh ın yanındaydım aynı ıslemı farklı ısp de ''50 dolara yapabılırken neden 150 dolar verıp burdan alırım hızmet kalıte guven. tutunmak cok zor .sana bır lıste baya uzun ama rakıplerını sımdıden gor http://www.wmturkey.com/showthread.php?t=851 son 1 kez daha dusun |
|
||||
|
Siteni ve firmanı çok uzun süredir tanıyorum. (3-4 yıl olabilir belki daha fazla) Kaç kere senden hizmet almak isterken hep ucu ucuna yabancı forumlarda gördüğüm olumsuz yorumlar yüzünden vazgeçtim ama şunu söyleyebilirimki öyle bugün ortaya çıkıp ertesi gün kaybolacak adamlar değilsiniz...
Ama, Türkiye ofisinden önce; DC ye 5 milyon dolar yatırmışsınız ama web sitenizin grafikleri ve tasarımı berbat. 5 milyon değil ama 5bin dolar verin düzügün bir web sitesi yaptırın bence. Önceden hatırlıyorum daha kötüydü ama şu anda da hala kötü... Birde kullandığınız DC nin sizin olmadığını iddia eden yorumlar vardı bir 2-3 yıl önce ama nerde okudum hatırlamıyorum.Ben onuda geçtim kimdir bu tulip? Sahibi siz misiniz neden Türkçe sayfası var tek Türk sen misin sen orda ortak mısın yoksa çalışan mısın? web sitenizdeki lnki vermeni istemiyorum orda gerekli bilgi yok... birde şu dc yi gösteren webcamın çalışan halini yollar mısın? DC de kaç tane makina var. Bu kiralanan P3 ler ve diğer eski makinalar nerden geliyor? bunları piyasada bulmak çok zor siz bu kadar yükek sayıda eski makinayı nerden aldınız? Bu arada spam yapıldğını sanmıyorum. En azından görmeden inanmam
|
Bende arkada$lari uzun suredir takip ediyorum ve inceliyorum, elimden geldiginde cevaplayim.
Ben bir Turkce site bulamadim, sadece bir tane Turkce konu$an mu$teri temsilcisi var. Ara$tirmalarima gore $irketin CEO'su Dr. Nino Doijashvili. Yaniliyorsam duzeltin lutfen. Datacenter'i gosteren kamerayi bende ilk ba$ta cali$tiramadim (FireFox) ama Internet Explorer'da dener denemez cali$ti, benimde $uphelerim oldu cunku datacenter dedikleri kamerada dogru duzgun bir tane rack bile gozukmuyordu, daha cok benim odama benziyordu ama ara$tirdiktan sonra bu $uphelerin %90'ini kar$iladim. Tahminen eski P3'ler zamaninda toplu alinmi$tir veya takas kar$iligi indirim yapan buyuk trade kar$iligi indirim yapan $irketlerden alinmi$tir cunku Dual P3'lerden cok saglam hosting makinesi oldugunu gordum ve rahatca bir Celeron'a tercih ederim. SPAM olayina bende inanmiyorum cunku Amerika'da kayitli bir $irketin opt-in/opt-out linksiz toplu e-mail/newsletter bile atmasi tehlikeli hale gelmi$ken bunu yapacaklarini hic sanmiyorum. Umarim yardimci olabilmi$imdir, Ekin |
|
|||
|
|
|
|||
|
CyberTurk,
Ben bu sirket icin calisan bir elanim. Ise 14 Agustos 2006 basladim. Daha once www.aol.com www.ipowerweb.com Sirketlerinde programci olarak calistim. Ayrica bana ait olan bir de reseller sirketini yurutmekteydim. www.twdhosting.com (bana ait bir sirket) Bu siteyi suan burada Amerika da okuyan iki Turk ogrencisine yurutmeleri icin devrettim. Ve son olarak Tulip Systems, INC ile ise basladim. Yani demek istedigim ben bu sirketin sahibi degil sadece orada calisan bir elaminim. Web site konusuna gelince...Ben ce websitemizde herhagi bir sorun yok. O suan ki siteyi sahsen ben 2 gunde hazirladim. DC nin Tulip System a ait olmadigini iddia edenler. Sitemizde bulunan adrese gelip bizleri ziyaret edebilirler. Tulip ve Tulix Systems altinda calisan 3 turk vardir. Bir tanesi ben oluyorum diger ikis ise Tuba ve Kanan Acer dir. Tum dclerimizde ki toplam server sayisi 1000 yakindir. Suan ozel indirimde bulunan P3 serverlar amerika da iflas etmis bir hosting siketinden satin alindi. CyberTurk, Ne kadar cok soru sormussun Umarim hepsini cevaplayabildim.Alıntı:
|
|
|||
|
En kisa zamanda yeni ara yuzlu bir Turkce sitesi hazirlanacaktir. Turkiye ye ait olan.
Alıntı:
|
|
|||
|
Kendisi sirketimizde calisan diger Turk arkadasdir... Kendisi suan Turkiye de
|
|
|||
|
Ekin,
Arastirmalarin icin tesekkur ederim. Evet sirketimizin CEO su Dr. Nino Doijashvili dir. Kamerayi bir turlu orantili ayarlayamadilar. Canlisini gormek isteyen tum arkadaslarimiza kapimiz aciktir. o P3ler daha bir kac hafta oncesi iflas eden bir hosting sirketinden alindi. Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|