![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Elmasgunes,
Boyle bir sey hic bir zaman olamaz. Ya siz yaniliyorsunuz bu konuda yada bu emailleri gonderen kisinin SPAM in kotulugunden haberi yok ve bu konuda bilgisizdir. Oyle bir sey var ise, saticilardan biri yapmis olabilir. Ama CEO veya herhangi bir yoneticinin bundan haberi olmasi halinde o kisinin isine aninda son verilir. Lutfen olumlu olumsuz goruslerinizi belirtemeye devam edin. |
|
|||
|
Hem hafızamı kontrol etmek, hem de kanıt sunmak için mailleri tekrar aradım; fakat Thunderbird bu tür mailleri siliyor maalesef.
İyi çalışmalar.
|
Benim söylemek istediğimi anlamanız için nixcon örneğine bakmanız yeterli.Orası da kafa karıştırmıyor değil..DC falan kurarı dediğiniz için söylemiştim onu.
|
|
|||
|
Hostmaster,
Dedigim gibi istedigimiz ortami bulacak olur isek, amacimiz turkiye de data center acmaktir. Bu nekadar surede gerceklesir onu Allah bilir ama suan ki dusuncelerimiz bunlar. |
|
|||
|
Kimseyi karalamak gibi bir niyetim yok. Kaldı ki sizi karalayarak elime geçecek bir şey de yok. Şu anda ne hosting satışı yapıyorum, ne bir datacenterim var, ne de size rakibim. Sadece hatırladığım bir olayı size aktardım.
Spam mailin gönderilme tarihi de sizden çok öncesiydi. "hostingim.net" veya "elmasgunes.net" domainine gönderilmişti ve Tulip'ten geldiğine eminim. Ama kanıtım olmadığı için daha fazla söyleyecek bir sözüm yok. İsterdim ki spam mailleri silme gibi bir huyum olmasaydı da size gösterebilseydim.
|
Zaten ben elmasgunesi tanımam ama gerek projelernden, gerekse forumlardan takip ettiğim kadarıyla güvenebileceğimiz ve herkesin güvendiği bir isim..
Edit: Özdemir ben alttaki mesajı okumamışım ondan yazmıştım zaten cevabı attıktan sonra 2. mesajınızı gördüm ve sildim
|
|
|||
|
Ben Elmasgunes kardesimize bir sey demiyorum. Daha once ki mesajlarimda da soyledigim gibi ben de onu iyinet uzerinden takip ediyor ve taktir ediyorum. Sadece demek istedigim karalamak cok kotu bir sey...O sirket uzerinden nice kisiler ekmek parasi kazaniyor...
Spam yaplmis ise, onu bilgisiz birsi yapmistir ve onun yuzunden tum sirketi kotulemek hic de dogru degildir. Bunlari demek istedim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|