![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar Sayın Meslektaşlarım...
Yeni Projemiz Olan Ücretsiz Host Rehberini Açmaktayız Tabi Bunun için Siz Hosting Firmalarının Desteğini Bekliyoruz Bu Bir Bakıma Hepimizin Fİrması olucak herkes Reklamını ücretsiz olarak yayınlıcak sizinde yardımınızla projeyi bitiricez HerTürlü Eleştiri , Öneri ve Düşüncelerinize Açığız Şimididen tşk Ederim.. Proje MercanSoft ve NudemBilisim Tarafından Geliştirildi Yardımlarınızı Bekliyoruz.... Bize Ulaşmak için: destek@mercansoft.com ceo@nudembilisim.com.tr Konu mercansoft tarafından (2006-09-18 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
hostbul.com.tr ye her firma alınmayacak kaliteli firmalar alınacak bunu burda konuşmakla olmaz açıldığında herkes görücek inşallah
Konu mercansoft tarafından (2006-09-18 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Özenti değil ona bakarsınız sizin soft ismini kullanmanız bizim bilişim ismini kullanmamız başka firmaların uzantılarından eklenerek firma ünvanlarımıza eklediğimiz uzantılar diyebiliriz meslektaşım.Ayrıca bu konu eleştirmeniz için değil destek çıkmanız için açıldı... Saygılarımızla... Nudem Limited Şirketi www.nudembilisim.com.tr www.nudem.com.tr www.richardo.com.tr www.hostbul.com.tr Powered By Nudem |
|
|||
|
Vergi levhası olmayan hostçuların reklamları yayınlanmayacak mı?
| Stil | |
|
|