![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Hostbula karsı olan bu antipatiyi anlamıs değilim.
Zorlamı reklam verdirtiyor size adam tabiki hayır ; işine gelmeyen gider baska yerlere reklam verir. Şahsen ben hosting işi ile urasıyor olsam hostbul yerine webmaster forumlarına reklam veririm , buradaki kitle belli. Madem hostbul tekelini kırmak için kurdunuz bari isim konusunda farklı bir sey secseydiniz. Bence bu isimle özentiden baska bir sey olamaz. Her nekadar pek uzun ömürlü olacagını tahmin etmesemde (umarım yanılırım) , çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Merhaba;
Şirket toplantısında alınan karar ile hostbul.com.tr adlı domain Hostbul Tasarım Reklam Bilgisayar Sistemleri Limited Şirketinin resmi web sitesi olacaktır.Herhangi bir portal uygulaması olamayacaktır.Bu konuya mesaj atan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Not : Firma sitesi olmasının sebebi haksız rekabete ve yapılacak olan uygulama ile taklitciliğin ön plana çıkacağından böyle bir karar alınmıştır. Saygılarımızla.. Nudem Grup 2006 Ortadoğu Fuarındayız Tarih : 20-26 Ekim 2006 www.nudembilisim.com.tr |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|