![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Serkan Nudem Bilişim Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketinin var eğer istersen taratıp sana yollayabilirim taslağı veya Hostbul Tasarım Reklam Bilgisayar Sistemleri Limited Şirketi Hangisini istersen verebilirim.Pm atman yeterli olacaktır. Saygılarımızla... Nudem Limited Şirketi www.nudembilisim.com.tr www.nudem.com.tr www.richardo.com.tr www.hostbul.com.tr Powered By Nudem |
|
||||
|
Alıntı:
Yorumunuz ve eleştiriniz için öncelikle teşekkürler. Nudem Bilişim;Nudem Prodüksiyon Müzik İnşaat Tekstil Gıda San.Tic.Ltd.Şti Bir markasıdır ayrıca Nudem Prodüksiyon Müzik İnşaat Tekstil Gıda San.Tic.Ltd.Şti ve Nudem Bilişim Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi vergi numarası farklıdır.Hakkımızda kısmında Nudem Prodüksiyon Müzik İnşaat Tekstil Gıda San.Tic.Ltd.Şti markasıdır yazdık buda doğru bunu yalanladığımız yok ayrıca Nudem firmasını inşaat alanında Güney Doğu Anadoluda bir çok firma tanır.Bu konuda amacımız kendimizi tanıtmak değil ilerde Nudem Bilişim olarak yaptığımız hizmet kalitesi ile bizi daha iyi tanıyacağınıza eminiz şuanda hostbul.com.tr için olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz ayrıca sitemizi kodlaması ocak ayınca bitecektir.Tekrar yenilemek istiyoruz Hostbul.com.tr bir ücretsiz portal olacak.... Saygılarımızla... Nudem Limited Şirketi www.nudembilisim.com.tr www.nudem.com.tr www.richardo.com.tr www.hostbul.com.tr Powered By Nudem Grup |
|
||||
|
Alıntı:
Lütfen mesaj atarken varsayımlar üstünde konuşmayalım, hostbul u yavaşlatmak gibi bir söz, ne ağzımdan, ne de yazılı olarak çıkmamıştır. Benim sizlere eleştirim;projenin isim kısmıdır, sizin projenizi engelleme, yavaşlatma veya karşı çıkma gibi bir düşüncem yoktur. Bu konuda size başarılar dilerim. |
|
||||
|
Merhaba;
Hostbul.com.tr Sitesi faal olduğunda sitede nudembilisim.com.tr reklamı geçmeyecektir ve firmamız firmalar arasında yer almayacaktır.Bu konuda oldukça kararlıyız.Amacımız burda kendi sitemizin reklamını yapmak değil kurum ve kuruluşlara güvenilir hosting hizmeti sağlamak... Saygılarımızla... Nudem Limited Şirketi www.nudembilisim.com.tr www.nudem.com.tr www.richardo.com.tr www.hostbul.com.tr Powered By Nudem |
|
||||
|
Alıntı:
Yorumunuz ve eleştiriniz için tşk inşaallah hayırlısı olur tüm vergi levhası olan ve bu işten gerçekten ekmek yiyen host firması kısmına.. Saygılarımızla... Nudem Limited Şirketi www.nudembilisim.com.tr www.nudem.com.tr www.richardo.com.tr www.hostbul.com.tr Powered By Nudem |
|
|||
|
Alıntı:
Görüşleriniz ve Düşünceleriniz için tşk ederim umarım hep birlikte bu ücretsiz host rehberini çok daha iyi biryere taşırız ve hosting firmaları bundan yararlanarak ücret ödemeden reklamlarını dilediği gibi yayınlamalarını sağlarız bu projemizde bize destek olan ; HARİKA HOST HOSTBIX DAKİKHOST HOSTURK Turkwebhizmet Hostsima CrrSoft ve diğer firmalara çok tşk ederim |
|
||||
|
biliyorum bir projede domaini durup dururken geri almıştın yarım kalmıştı.
|
Merhaba,
Her ne olursa olsun bu alandaki tekelin kaldırılması için yararlı olacak diye düşünüyorum.. Olumlu veya olumsuz düşünceler elbette olacaktır ama sonuçta köstek değil destek olmalıyız Teşekkür Ederim,İyi Çalışmalar Dilerim Kolay Gelsin Harikahost.NET Şenol SARAÇ |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|