![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Vergi levhası olmayan firmaların kesinlikle sitede reklamı ve üyeliği olmayacaktır. Amacımız hosting alan kurum ve kişileri dolandırılmaktan korumak. Saygılarımızla... Nudem Limited Şirketi. www.nudembilisim.com.tr www.nudem.com.tr www.richardo.com.tr www.hostbul.com.tr Powered by Nudem |
|
|||
|
vergi levhası dediğin şey nedir ki?150 YTL ye herkes vergi levhası çıkarabilir.
bu etkili bir yöntem değil. sizin de vergi levhanız var ama adınızı, şirketinizi, namınızı ilk kez duyuyorum mesela.. Surket'in de levhası vardı bir zamanlar..sahi siz de diyarbakır'daymışsınız..ne hoş.. |
|
||||
|
Alıntı:
Evet Diyarbakırdayız biz bu sektörde nam yapmak için yokuz hizmet vermek için varız vede en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz.Surkent veya başka bir firma bunlar bizi ilgilendirin konular değildir.İndexserver.net kapandı makroserver ile aynı iledeler bu demektirki makroserver.net adlı hosting firmasıdamı kapanacaktır bu şekilde düşünmeniz yanlış. Vergi levhası 150 ytl dediğiniz gibi ama şirket olmak 150 ytl değil şuanda bir şirket kurulumu sadece muhasebe ticaret odası giderleri 4000 ytl buluyo ofisi ve büro içi masraflar dahil 20.000 ytl bize bu özellikte firmalar lazım.Bunun yanında satış yapılan sitenin göze hoş ve kendileri ait tasarımlar olması lazım şöyle diyebiliriz örnek awbs ama editlebmiş olması veya templat kullanıyor ama içinde mutlaka yazılım olması lazım özellikle kişi domain adını site üzerinden yönetilebilmeli... Saygılarımızla... Nudem Limited Şirketi www.nudembilisim.com.tr www.nudem.com.tr www.richardo.com.tr www.hostbul.com.tr Powered By Nudem Grup |
|
||||
|
aklıma host.com.tr geldi bi an nedense.
|
Alıntı:
Ama uzun yıllardır faliyet gösteren ve alanında tek olan hostbul projesinin adını kullanmanız hoşuma gitmedi. Misal hostara.com.tr olurdu ama hostbul tanınan bir şey. Bu isim altından bir proje yapmanız size her zaman eksi değer katacaktır. Ayrıca burada Türkiye'nin en önemli webmasterları yer almakta benim düşünceme göre, olumlu yada olumsuz her türlü eleştiriye açık olmanız lazım. |
|
||||
|
Merhaba
Marisoft meslektaşım Bunu yazmışsınız. (Ama uzun yıllardır faliyet gösteren ve alanında tek olan hostbul projesinin adını kullanmanız hoşuma gitmedi) Peki alanında tek olan bu projeyi yavaşlatmak için host.com.tr bana ait demişsiniz iki defa tutmadı demişsiniz demek size hostbul.net adlı portalın kazancına özenerek açtınız diyebilirmiyiz?.Ayrıca bu sitede ücretli olamayacak sadece ücretsiz olacak ücretsiz olacağı içinde eksi değer katacağınız sanmıyorum ayrıca şuanda hostbul.net adlı firmadan çoğu firma rahatsız memnun değil ayrıca ben memnunum reklamlarım dönüyo hakan bey veya ayca hanım olsun şuanda kadar herhangi bir sorun yaşatmadılar bize ayrıca biz onlara rakip değiliz sadece türkiyede kurum ve kuruluşların güvenilir host bulmaları için bir portal hazırlıyoruz.Ayrıca sizde bu portalda yer alacaksınız vergi levhanız olan bir firmasınız buda siz bu portalda + değer katacaktır. Saygılarımızla... Nudem Limited Şirketi www.nudembilisim.com.tr www.nudem.com.tr www.richardo.com.tr www.hostbul.com.tr Powered By Nudem |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|