![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Session Start: 13 Eylül 2006 Çarşamba |
| Participants: | | ...L Yıllık-<03685113266 ONLİNE(Şenol)> (destek@harikahost.net) | | ...diyesi Kültür ve Turizm Müdürlügü (kultur@diyarbakir.bel.tr) | .--------------------------------------------------------------------. [12:05:38] T.C Diyarbak: merhabalar [12:05:49] ©Ha®ikahost: merhaba [12:06:00] T.C Diyarbak: ben ahmet berbercioglu diyarbakir belediyesinden [12:06:14] T.C Diyarbak: simdi efendim bizim 20 tane websitemiz var host edilecek [12:06:27] T.C Diyarbak: eger bize güzel bir servis ve uygun bir fiyat söylerseniz calisa bilme imkanimiz olabilir [12:06:40] ©Ha®ikahost: tabiiki yardımcı olayım [12:06:49] ©Ha®ikahost: öncelikle alan ihtiyacınızı öğrenebilirmiyim [12:07:25] T.C Diyarbak: ben bu islerden pek anlamam, siz sitelerimize girip büyüklüyüne kaar verirseniz iyi olur [12:07:53] ©Ha®ikahost: sitelerinize bakarak büyüklüğü anlanmazki:S [12:07:55] T.C Diyarbak: iclerinde diyarbakirsporun resmi sitesi ve diyarbakir.bel.tr gibi siteler mevcut, yani büyüklüyü sanirim yüksek [12:07:59] ©Ha®ikahost: resellerinize bakabilirim ancak [12:08:22] T.C Diyarbak: tamam bir saniye host edilecek domainleri size vereyim [12:08:53] T.C Diyarbak: kusura bakmayin ben anlamiyorum bu islerden, birazda yogunuz suan [12:09:00] T.C Diyarbak: malum dünki patlama ve sehitlerimiz [12:09:39] ©Ha®ikahost: bizde şu an yoğunuz 5-10 dk sonra konuşsak olurmu [12:10:05] T.C Diyarbak: tabiki efendim [12:10:51] "DiyarbakirBelediyesiDomainler.rar" dosyasını T.C Diyarbakir Belediyesi Kültür ve Turizm Müdürlügü kaynağından alınamadı. [12:11:06] ©Ha®ikahost: dosyanızda virüs mevcut [12:11:23] * T.C Diyarbakir Belediyesi Kültür ve Turizm Müdürlügü şu anda Çevirimdışı Arkadaşlar bu sabah beni ekleyerek host almaya çalışan ama asıl amacı belli olan zatı muhterem dikkat etmenizi tavsiye ediyorum...Domainlerim diye yolladığı rar dosyası virüs içermekte ve bu multi akıllı insan bu yolla pc lerinize sızmaya çalışmakta bilginiz olsun buradan aynı mesleği yürüttüğümüz meslektaşlarıma sesleniyorum kultur@diyarbakir.bel.tr bu msn sizi eklerse çok dikkat edin İYİ ÇALIŞMALAR,KOLAY GELSİN Şenol SARAÇ |
|
||||
|
Çok ilginç benim anlamadığım bu eleman o mail adresini nasıl ele geçirmiş?
|
o eleman belediye görevlisi bile olsa yaptığı terbiyesizliktir...Benim antivirüslerim yakalamasaydı benimde canım yanacaktı ve eğer gerçekten açıklama yapabilecek bir -devlet görevlisi- olsaydı ben dosyanızda virüs var dedikten sonra çıkmazdı...!
Dikkat diyorum aman dikkat |
|
||||
|
Alıntı:
Konuyla ilgili olarak sanal ortamda diğer host firması arkadaşlarımızın zarar görmemesi için Nudem Ltd.Şti sahiplerinden Ferat Mehmetoğlu Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bilgi işlem müdürlüğüne giderek durumu izah etmiştir. Saygılarımızla... Nudem Limited Şirketi. |
|
||||
|
Sürekli olna şeyler. Sanıyorum biraz dikkati ve antivirüsü güncel tutmak gerekiyor.
Çok aptalca planlanmışları da oluyor arada. -index dosyam nasıl olmuş. Yeni sitemde bunu kullanacağım. (index dosyasının adı server.exe )
|
Bence bu işte bi iş war..Mail Nasıl Calınmıs anlamadım.. Calana Bakarsanız Msn'den bilmem ne domainler.rar diye bir dosya göndererek Trojan mı artıq Neyse sokmaya calısıyor.. Ben olsam Harikahost.'u
Sizden Sunucu Performansınız DENEMEK için 10 mblık bi alan Açmanızı Rica ediyorum Derdim. ve Açtırırdım heralde eğer o mail'den gelseydim.. Bu sefer Hedef Eğer Kişiye ise Sunucu Olurdu Direk Sunucuya dadanırdım.. + Bide Mail 9 civarında Hacklenmiş Kendi Dedicatedlari mevcut O mail Nasil oluyorda Geri alınmıyor. ? Bence Cok Mantıksız.. Bu işte bi iş war... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|