![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Ana Sunucu kaynakli olabilir optimize ayarlarindan dolayi.veya sunucu konfigrasyonu forumunuz icin ideal olmayabilir.
|
sanırım burası :
site:www.geceninrengi.net http://www.geceninrengi.net/forum/index.php iki alt başlıkta host aradığını yazmış,
|
Bu sorun SMF ile ilgili bir sorun olabilir mi acaba?
Bir müşterimiz de SMF kullanıyor.Forumu baya büyük bir forum.200.000 civarı mesaj falan var.. Site kaynak kullanmıyor.Sunucuyu hiç zorlamıyor.Ama ara ara donmalar oluyor.Bu konuda çok şikayet geliyor bana.Uzun zamandır donmaların kaynağını araştırıyoruz bulamadık bir türlü. Diğer sitelerde hiçbir sorun yok.Sunucuda hiçbir sorun yok.Ama o site donuyor.Çok tuhaf bir durum. |
|
||||
|
Arkadaşlar bu arada
"Bu Sayfa 4.035 Saniyede 146 Sorgu ile Oluşturuldu" smf resmi sitesinde bile aynlık 500 yada daha fazla online var onların Bu Sayfa 0.473 Saniyede 10 Sorgu ile Oluşturuldu benim db çok karışık o zaman db chacker diye program varmış galiba yeterince bilgisi olan varmı ? |
|
||||
|
Arkadaşın şu anda yeni kullandığı serverda benim resellerım var
zaten server açılalı 10 gün filan oldu çok yeni bir makine ilk ben girdim makinaya benim hesabım açıldığında server statusa bakıyordum 0.1 filan idi daha sonra siteler geldiğinde filan server status 0.25 0.40 arasına kadar geldi en fazla 0.60 filan gördüm. Dün biraz çözmeye çalıştık blog vardı onu zannettik değilmiş... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|