![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba Arkadaslar,
Amerikan in Atlanta sehrinde yer alan Tulip System ile anlasma saglayip Agustos 14 itibariyle onlarla calisma basladim. Gorevlerimden biri de Turkiye de ki musteri potensiyelini arttirmak. Yakinda yayinda olmasini umit ettigimTulip-Turkey projemiz icin onerilerinizi bekliyorum. Nasil birsey olmali...beklentileriniz nelerdir. Tulip musterisi iseniz sikayet ve onerilerinizi de ozdemir@ts-host.com email adresinden bana ulastirabilirsiniz. http://www.ts-host.com adresinde de en kisa zamanda buyuk degisiklikler yapilacaktir. Onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim. ------------------------------------- Eyyup Ozdemir Manager of Web Services Tulix Systems, Inc. 3495 Piedmont Rd. Building 12 Suite 110 Atlanta, GA 30305 Phone: 404/869-0345 x.208 Fax: 404/2312029 ------------------------------------- |
|
|||
|
neredeyse 1.5 yıldır çalışıyorum. hız açısından menunum ama teknik destek sıfır. kenan bey msn desteği de vermiyor. hiçbir soruma devap alamıyorum.
|
Hakkiniza hayirlisi.Umarim basarili olursunuz.Hayirli satislar dilerim.
|
Merhaba Sertac,
Bildigim kadariyla unmanaged serverlarda teknik destek verilmemekte. Isterseniz, serveriniz bizim tarafimizdan yonetilebilir. Bu sekilde tum sorulariniz cevaplanacaktir. Ayrica Teknik destek konusunda da calismalarim olacak. Daha iyi ve guclu bir teknik destek teami de kuracagiz insallah. qdin ve Hostpaket tesekkur ederim...Allah hayirlisi ile bu sirkette basarilari bana nasip eder, insallah. SargeT, sayet Tulip te resmi olarak calisdiysan, lutfen goruslerini ve karsilastigin sorunlarini bana ozdemir@tulix.com veya ozdemir@ts-host.com adresinden ulastir. Arkadaslar Turkiye projesi icin goruslerinizi beklemekteyim. Tesekkurler Eyyup Ozdemir |
|
||||
|
Alıntı:
ben başka bir dc ile anlaştığımı söyleyince ( yumurta ağza gelince ) bana yeni bir makina verebileceklerini söylüyorlar... size kenan bey ile ilgili bir anımıda yazayım buraya yazayımda biraz gülün.. tulipte son günlerimde yeni bir dc ile anlaşmıştım o sırada yine sunucuda sorunlar vardı.. Kenan beye sürekli yazmama rağmen hiç bir yanıt alamıyordum.. Ve günlerden bir gün ortaklarımdan birine yazmak isterken yanlışlıkla "ş....iz.. Orda yaşıya yaşıya onlara benzemiş " satırını kenan bey e yazdım. ve nasıl olduysa o saniye içinde kenan bey bül bül gibi konuşmaya başladı ve bu yazdığım şeye en ufak bir tepki vermedi... Kendisine selamlarımı iletirsiniz... Sanırım bir erkek çocuğu var ve bugünlerde 1 yaşına basıyor olması lazım.: onunda gözlerinden öpüyorum.. inşallah amerikada büyümez...
|
Alıntı:
zaten 4-5 gün önce server hacklendi ve tüm sitelerim 7 temmuz'a döndü. bir backup verdiler 800 mb. dedim siz yükleyin. onu bile beceremediler. Kenan bey teknik destek vermeyi bırakın cevap bile vermiyor. Neyse sana başarılar dilerim. Umarım fazla ağrımaz başın.
| Stil | |
|
|