![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
son zamanlardaki kötülemelerden (yerli yersiz tartışılır tabi) sonra birden "yardım edildi" diye güzel bir başlık geldi. tabii insanın aklına soru işaretleri gelmiyor değil, insanlık hali sahile kum dökme değildir umuyorum.
|
Ben biliyordum birinin saçma yorumlar yapacağını inanmıyorsan sana msn konusmalarını gosterırım ama sonra burdan cekıp gıdecen ok?
birde istersen domain adreslerimi yazayım whois çek bak nerden kayıt ettırmısım?içlerinde hiç dakikhost yazan varmı.İsimtescil ve tamhosttan alıyorum host ve domainleri bunlarıda yazayım.... |
|
||||
|
arkadaşım yanlış anladın, sataştığım yok, ki olmazda. orası bir firma insanlar ekmek yiyor bu işten. ama aklıma yazdığım şeyde geldi ve burası bir forumsa düşüncemi paylaşmak isterim.
ayrıca, neden çekip gideyim. öyle her yazdığımıza çekip gitseydik burada özgürce yorum yapabilen insan kalmamıştı emin ol.
|
Senin yaptığın yorumda insanı doğrudan suçluyorsun.Yani sen bilerek yazmışsın anlamına geliyor.Saygı çerçevesinde butun yorumlarına saygı duyarım.Ama direk suçlama yaparsan o farklı...
Bakarsan teşekkür konusunu açmadan önce dreamhost yardım konusunu açtım ordan birçok arkadaş fikirlerini yazdı yardım etti.Ama kimse para isteme ile ilgili bilgisi yoktu.Sağolsun Cihan KIZILGÜL yardım etti ve sorunumu halletti. |
|
|||
|
Yorum yapmak istemiyorum sadece ilginç diyorum ,
http://www.r10.net/hosting-sirketler...sekkurler.html
|
ben senin yazdığın mesajın, dakikhostun imajını iyi hale getirmek amaçla alakalı olduğunu iddia etmedim, sadece aklıma böyle birşey geldiğini belirttim. ve yeniden tekrarlıyorum ki buda en doğal hakkımdır.
neyse, bu konu hakkında pek polemiğe girmenin anlamı yok, umarım daha fazla uzatmazsın
|
Ben Şahsen Teşekkür ETMİYORUM Bugün Yaklaşık 6 Saat Oldu hala Hostum Kapalı Gün İçindede Sürekli Kesiliyor. Düzelecek Dendi Hala Düzelmiyor Bilmiyorum Arkadaşlar Tavsiye Etmiyorum Bu Şirketi.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|