![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhabalar 3 kişi ortak sunucu kiraladık aylık 25Euroluk sistem herşey kuruldu verildi.
Sorunlar şunlar 1-Panel plesk 7.5.4 ve reseller hesabı başka bir hesap açtıgında o kişi kendi hosting hesabının paneline erişemıyor reseller hesabı erişebiliyor. açtığı domainlere 2-Sistemde herşey çok eski phpmyadmin sürümü mysql sürümü yedek olarak gzip alınmıyor sql alınıyor bunları arkadaşım fdcturkeye belirttiği zaman gelen tepki aşağıdaki resimde sunucu almadan önce bakım onarım güncelleme ye 20$ gibi bir ücrete sunucu yönetimi yaptıklarını söylediler bu işlemler için para alıyoruz dediler şimdi onlardan sunucumuzun yazılımlarını güncellemelerini istedik gelen cvp aşağıdadır. Tek istediğim phpmyadminin güncellenmesi mysql sürümünün güncellenmesi ve sql yedeği gzip olarak almak. http://img70.imageshack.us/img70/3200/fdctuyekeyii5.jpg |
|
|||
|
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Plesk 7.5.4 çokda eski bir sistem değil, şuan Plesk 6 kullanan çok büyük firmalar dahi var ayrıca bizimde 3 Windows sunucumuzda 7.5.4 var.
Sonuçta herşey sunucuyu yönetecek kişinin becerisine ve bilgisine bakıyor. Keşke şikayet etmek veya başkalarından medet ummak yerine birşeyler araştırıp, birşeyler öğrenmeyi denesek. Bunu demeden edemeyeceğim, host işi yapan yada yapacak bir kişi Pleskte domain kullanıcısı açmayı bilmiyorsa, mysql kullanmayı bilmiyorsa, araştırmak yerine başkalarına suç atıyorsa bu adam nasıl bu işi yapacak doğrusu şaşmamak elde bile değil. Alıntı:
Konu MKB tarafından (2006-08-10 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
panel kullanmayı biliyorum plesk kullandım amacım plesk 7.5.4 ü yükseltmek değil sadece phpmyadmin sürümü ve mysql sürümünü yükseltmekdir.
reseller hesabı hesap açabilior ama panel erişimi olmuyor bunu 4 server sahibi arkadaşımda denedi bizzat Alıntı:
|
|
||||
|
Nedir bu adamlarla alip vermediginiz ya ufak birseyde yalan soyluyor vs vs vs vs.. birakin bunlari artik ya adamlar islerini suana kadar gayet iyi yapiyorlar goruldugu gibi boyle ufak tefek seyler olur foruma yansitarak baskalarinin dikkatini cekmekmi amac yoksa bir firmanin adini kotulemekmi he bunu yapacaksiniz bence baska kapiya fdcturkey isini gayet iyi yapiyor.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|