Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-10, 21:36
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
Amanha is an unknown quantity at this point
Standart Fdcturkey yalan söylüyor

merhabalar 3 kişi ortak sunucu kiraladık aylık 25Euroluk sistem herşey kuruldu verildi.

Sorunlar şunlar

1-Panel plesk 7.5.4 ve reseller hesabı başka bir hesap açtıgında o kişi kendi hosting hesabının paneline erişemıyor reseller hesabı erişebiliyor. açtığı domainlere

2-Sistemde herşey çok eski phpmyadmin sürümü mysql sürümü yedek olarak gzip alınmıyor sql alınıyor bunları arkadaşım fdcturkeye belirttiği zaman gelen tepki aşağıdaki resimde

sunucu almadan önce bakım onarım güncelleme ye 20$ gibi bir ücrete sunucu yönetimi yaptıklarını söylediler bu işlemler için para alıyoruz dediler şimdi onlardan sunucumuzun yazılımlarını güncellemelerini istedik gelen cvp aşağıdadır.

Tek istediğim phpmyadminin güncellenmesi mysql sürümünün güncellenmesi ve sql yedeği gzip olarak almak.

http://img70.imageshack.us/img70/3200/fdctuyekeyii5.jpg

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-10, 21:41
BiLHost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

BiLHost is on a distinguished road

Sunucu kiralama konusunda acemi olduğunuz belli.Sunucu kiralayan firmalar sunucuları iki şekilde kiralarlar.

1)Managed Sunucular
2)Unmanages Sunucular

Managed sunucular kısaca sunucuyu kiralayan yer tarafından destek verilen sunuculardır.Bu destek de level 1,2,3 gibi kategorilere ayrılır.

Unmanaged sunucularda ise sunucuyu kiralayan yer size hiçbir şekilde teknik destek vermez.Sadece sunucuda donanımsal olarak bir sorun olursa veya sunucu bağlantısında bir sorun olursa destek verir.

Bu durumda Fdcturkey'i suçlamanız yanlış.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-10, 21:46
keyfinebak.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/2
keyfinebak.com will become famous soon enoughkeyfinebak.com will become famous soon enough

baktım siteyede şu 25 € luk paketleri göremedim :s yaşlanıyormuyum ne

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-10, 21:53
Member

http://img115.imageshack.us/my.php?image=fdc2gj1.jpg

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-10, 22:01
BiLHost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

BiLHost is on a distinguished road

MSN görüşmesinde bir yanlış anlaşılma olmuş galiba.Kendilerine,"Biz ücreti karşılığında sunucu yönetimi hizmeti almak istiyoruz" derseniz gereken yardımı yapacaklardır.

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-10, 22:04
Member

Alıntı:
BiLHost´isimli üyeden Alıntı
MSN görüşmesinde bir yanlış anlaşılma olmuş galiba.Kendilerine,"Biz ücreti karşılığında sunucu yönetimi hizmeti almak istiyoruz" derseniz gereken yardımı yapacaklardır.
zaten ilk resimde msnde yazdım kendisine parasını vereceğim dedim ama yapmıyoruz dedi e 2.verdiğim resimde yapıyor anlamış değilim

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-10, 22:35
GLadiatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Reklam Verilir..

eTicaret: %85/9
GLadiatoR is on a distinguished road

O sıra emin olun bir aksaklık oluşmuştur ben kendileri ile çalışıyorum ve bu tür birşeyle karşılaşmadım tam tersine iyiliklerini gördüm iyi çalışmalar. Telefon ediniz bence.

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-10, 22:40
MKB MKB isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Member

Tecrübe Puanı: 0
MKB is an unknown quantity at this point

Plesk 7.5.4 çokda eski bir sistem değil, şuan Plesk 6 kullanan çok büyük firmalar dahi var ayrıca bizimde 3 Windows sunucumuzda 7.5.4 var.

Sonuçta herşey sunucuyu yönetecek kişinin becerisine ve bilgisine bakıyor.

Keşke şikayet etmek veya başkalarından medet ummak yerine birşeyler araştırıp, birşeyler öğrenmeyi denesek.

Bunu demeden edemeyeceğim, host işi yapan yada yapacak bir kişi Pleskte domain kullanıcısı açmayı bilmiyorsa, mysql kullanmayı bilmiyorsa, araştırmak yerine başkalarına suç atıyorsa bu adam nasıl bu işi yapacak doğrusu şaşmamak elde bile değil.

Alıntı:
Amanha´isimli üyeden Alıntı
1-Panel plesk 7.5.4 ve reseller hesabı başka bir hesap açtıgında o kişi kendi hosting hesabının paneline erişemıyor reseller hesabı erişebiliyor. açtığı domainlere

2-Sistemde herşey çok eski phpmyadmin sürümü mysql sürümü yedek olarak gzip alınmıyor sql alınıyor bunları arkadaşım fdcturkeye belirttiği zaman gelen tepki aşağıdaki resimde

Konu MKB tarafından (2006-08-10 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir..

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-10, 22:46
Member

panel kullanmayı biliyorum plesk kullandım amacım plesk 7.5.4 ü yükseltmek değil sadece phpmyadmin sürümü ve mysql sürümünü yükseltmekdir.
reseller hesabı hesap açabilior ama panel erişimi olmuyor bunu 4 server sahibi arkadaşımda denedi bizzat

Alıntı:
MKB´isimli üyeden Alıntı
Plesk 7.5.4 çokda eski bir sistem değil, şuan Plesk 6 kullanan çok büyük firmalar dahi var ayrıca bizimde 3 Windows sunucumuzda 7.5.4 var.

Sonuçta herşey sunucuyu yönetecek kişinin becerisine ve bilgisine bakıyor.

Keşke şikayet etmek veya başkalarından medet ummak yerine birşeyler araştırıp, birşeyler öğrenmeyi denesek.

Bunu demeden edemeyeceğim, host işi yapan yada yapacak bir kişi Pleskte domain kullanıcısı açmayı bilmiyorsa, mysql kullanmayı bilmiyorsa, araştırmak yerine başkalarına suç atıyorsa bu adam nasıl bu işi yapacak doğrusu şaşmamak elde bile değil.

#10 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-10, 23:05
Furkan_ed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 0
Furkan_ed is an unknown quantity at this point

Nedir bu adamlarla alip vermediginiz ya ufak birseyde yalan soyluyor vs vs vs vs.. birakin bunlari artik ya adamlar islerini suana kadar gayet iyi yapiyorlar goruldugu gibi boyle ufak tefek seyler olur foruma yansitarak baskalarinin dikkatini cekmekmi amac yoksa bir firmanin adini kotulemekmi he bunu yapacaksiniz bence baska kapiya fdcturkey isini gayet iyi yapiyor.

Seçenekler
Stil