![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Dün birkaç saat kapalı kaldı sunucular.Trafo çalışması nedeniyle.Onun haricinde doğru düzgün kesinti yaşadık diyemem.Genelde %99.6-%99.9 arasında.
Kesinti için de hosting firmanızla görüşürseniz daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.Çünkü Nixcon'da 4-5 tane network var.Biz 193 networkündeyiz.Ve fazla kesinti yaşamıyoruz.Ama diğer networklerin durumu nedir bilemem. |
|
||||
|
195 ve 196 da sunucularım var ama böyle ritmik bir kesinti durumu yok. Bence de sunucu adminiyle görüşün.
|
ben işlerim dolayısıyla genelde 23.00-08.00 arası nette olduğumdan rastlıyorum, genelde kesintileride sabah 5-7 arasında yapıyorlar. bu yüzdende yaptıkları kesintilerin çoğunun pek zararı olmuyor.
|
Ruen senin bağlı bulundugun sunucu uzerinde 73 stem mevcut 1 hafta öncesine kadar problem yoktu ama su an nx ile alakalı problemler mevcut.Saat 05.00 online idi.05.19 tekrar ofline ama almanyadan sunucuya erisim saglanabiliyor.sunucunun uptime bilgisine bakabilirsende 30 günün 29,5 günü online.ilgınc bı durum tr den erişilemiyor?
Konu echo tarafından (2006-08-10 Saat 05:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
nixconun almanyada olduğuna dair birçok mantıklı açıklamalar var. kısaca tekniğine girmeden açıklamak gerekirse,
ripe'den kullandıkları ipleri kayıt etmişler ve bu ipler ülkesiz iplermiş, istedikleri ülkeyi gösterebiliyorlarmış. ayrıca, türkiyede çok güçlü bir köprü görevi yapan makine(leri) varmış, bu köprü makine(ler)de müşterine verdikleri ip adreslerine gelen bilgiler, almanyadaki ana makineye iletiliyormuş. yani işin özü, söylenene göre 62.68.194.* gibi ipler sadece makineler için bir maskeymiş, kullandığımız makinelerin gerçek ipleri aslında bu değilmiş bu iplerin domainden pek bir farkı yokmuş. ve bu yüzdendir ki, nixcon'da birkaç haftada bir hat gitmesi oluyormuş, bunun sebebide köprü makinelerin bazen yoğunluğu kaldıramamasıymış. yukarıda yazdıklarımı başka bir yerde okumuştum, grafikli bir şekilde anlatımı vardı ve daha teknik bilgiler ve sistemlerle... yazılanlar doğrumudur yanlışmıdır bilemiyorum tabiki.
|
Alıntı:
Peki köprü dediğiniz bu sistem gelen verileri alıp Almanyaya iletirken yine aynı trafiği harcamıyor mu ![]() . Konu MKB tarafından (2006-08-10 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|