![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Duyan çok olmuştur fakat ben duymayan arkadaşlara da duyurayım istedim.
Bilindiği gibi DreamHost adlı bir şirket komik sayılabilecek rakamlara hosting satışı yapıyor. Komik çünkü hosting paketinin yanında bir tanede ücretsiz domain reg. ediyorsunuz ve hosting paketi 13$ civarlarına denk gelmiş oluyor. Önceleri ön yargılı yaklaşsamda,yabancı forumları vs. araştırdım ve en sonunda berbatta olsa kaybedeceğim 13$ denemeye değer dedim ve satın aldım.(Gerçi 97 gün para iade garantisi var.) Şuanda kullanıyorum ve gayet iyi. Aslında sizlere önereceğim paketin normal fiyatı yıllık 119$ fakat işte dreamhost'un cilvesi burada.Herhangi bir dreamhost kullanıcısı özel indirim kuponları hazırlayarak bunlardan yararlandırabiliyor. Benim sizlere önerdiğim paket için max. 97 dolar indirim yapılabiliyordu bende öyle yaptım ve IYINET adında bir kupon hazırladım. Gelelim kuponu kullanmaya: 1- http://www.dreamhost.com/r.cgi?208460 adresine giriyoruz. 2- Şişko çocuga tıklıyoruz: ) 3- Crazy Domain Insane! (Level1) sütununda "One-Year Pre-Payment" seçeneğinin karşısındaki "Sign Up Now" butonuna tıklıyoruz.Ayrıca aldığınız paket ne gibi özelliklere sahip orada görebilirsiniz. 4- ![]() ![]() 5-Sonraki adım ödeme ekranı zaten kredi kartı bilgilerini girip ödemeyi yapacaksınız ve hesabınız açılacak. Ödediğiniz tutara dikkat edin 22.40$ olması lazım değilse geri dönüp kontrol edin kullandığınız kupon IYINET olmalı. Alacak olan yada alan arkadaşlar sorularını burada sorarlarsa kullanan arkadaşlar ve ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.(Tek başıma yetişemem ama kusura bakmayın: )) Kolay gelsin...
|
peki burası nasıl guvenilir bi yer mi?Yuz ustu bırakmasın bizi.Birde ben birden fazla siteyi bu tek hosting paketinde barındırabilirim değil mi?Bunu alıp arkadaşlara bedava hosting dağıtacağım
75 tane ftp açılabiliyormus 75 ayrı site oluşturulabilir mi yani bu hesapla? |
|
||||
|
1 FREE domain registration
www.yourname.com UNLIMITED domains hosted UNLIMITED subdomains 20 GB Disk, 1 TB Transfer 3000 Mailboxes, 75 Shell/FTP Users peki örnek bi site alabilirmiyiz?
750 Mb Hosting 25 Gb Trafik 19$/Yıl Konu umurcan tarafından (2006-08-20 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
az önce dediğiniz gibi 22 küsür dolara bu paketi aldım. kullanıp göreceğim inşaAllah oluşan tecrübemi (görüşümü) buradaki arkdaşlarla ileride paylaşmayı umuyorum. Saygılarımla
| Stil | |
|
|