![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Ben buradan daha once bir paket almıştım ama kimseye tavsiye etmem 3 ay sitem açık kaldı yaklaşık 7 bin üyem olmuştu şuan ne domain var ortada nede hostum hiç bir bilgi verilmeden kapandı sitem gerçi domainin reg süreside dolalı 3 ay oldu allah korusun bunlardan
|
|
||||
|
peki otomatik çekerler mi yıl sonunda yoksa senden onay mı beklerler?
ücretleri güzel. yıl sonundaki normal fiyatları ort ne kadar veya devam etme zorunluluğu var mı? kredi kartı verme olayı biraz gıcık ya. mesela paypal.com sitesine bile kredi kartı bilgilerimi çekinerek vermiştim hatırlıyorum. şimdi bi host firmasına veremem sanırım. çözüm yolu var mı bildiğiniz bu konuda? bi ara sanal kart gibi bişeyden bahsediliyordu ayrı numara ayrı limitti galiba.
|
Alıntı:
bunu şunun gibi düşünebilirsiniz; Yanınızda cüzdan var dışarıya çıkıyorsunuz ama alış veriş yapmayacağınız için cüzdana para almıyorsunuz. Gasp için yanınıza gelip sizden cüzdanınızı isteyen kişi sinirleniyor ve gidiyor. Bu onun başına 3-5 defa geldiğinde artık size uğramıyor bile. Onun uğradığı zamanlarda cüzdanınızda para olma ihtimali de var tabiki. ilk adım: Garanti bankası internet bankacılık başvurusunda bulunun
|
Evet istediğin kadar site barındırabiliyorsun ama benim aklıma takılan konular 1 sene sonra oto. para çekiyor demiş bazı arkadaşlar, aldığım paket kampanyasız 3-4 gb alan 5 domain filan barındırma sınırı veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. O zaman ne yapacaklar bilemiyorum, muhtemel olasılık büyük paketlerin parasını hesap edip çekerler 200-300 dolar felan
biraz riskli bir iş ama, bir problem çıkmaz inş.
|
|
||||
|
Ben de aldım denemelik. Ama bişey fark ettim haftalık 10 gb band limiti var sanıyorum. İstatistiklerde öyle birşey görmüştüm. Yeni domain ekledikte limitler de artıyor. Nasıl bir sistem anlayamadım daha.
| Stil | |
|
|