Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

LinkBack Seçenekler Stil
  #21 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-09-01, 00:47
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
Mert45 is an unknown quantity at this point

Ben buradan daha once bir paket almıştım ama kimseye tavsiye etmem 3 ay sitem açık kaldı yaklaşık 7 bin üyem olmuştu şuan ne domain var ortada nede hostum hiç bir bilgi verilmeden kapandı sitem gerçi domainin reg süreside dolalı 3 ay oldu allah korusun bunlardan

#22 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-09-05, 08:42
protos78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/10
protos78 will become famous soon enough

Ben aldim. Su anda hosting hizmetinden memnunum. 3 hafta once 5 saat downtime oldu. Database'i baska servera tasiyin dedim. Sorun cozuldu.

Kod olarak 777'yi kullanin.

Bir sene sonunda adamlarin promosyonu kalkiyor ve normak fiyatlardan bir senelik hosting ucretini kredi kartindan cekiyorlar.

Verdikleri alan ve bandwidth dogru. 1TB lik bandwidth kullanmadigim icin bilmiyorum, ama aylik 200GB de hic sorun yasamadim.

#23 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-09-13, 07:51
sempaty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Super Moderator

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/3
sempaty has a spectacular aura aboutsempaty has a spectacular aura about

peki otomatik çekerler mi yıl sonunda yoksa senden onay mı beklerler?
ücretleri güzel. yıl sonundaki normal fiyatları ort ne kadar veya devam etme zorunluluğu var mı?

kredi kartı verme olayı biraz gıcık ya. mesela paypal.com sitesine bile kredi kartı bilgilerimi çekinerek vermiştim hatırlıyorum. şimdi bi host firmasına veremem sanırım. çözüm yolu var mı bildiğiniz bu konuda? bi ara sanal kart gibi bişeyden bahsediliyordu ayrı numara ayrı limitti galiba.

#24 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-09-13, 10:16
TRinsanRehberi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/11
TRinsanRehberi will become famous soon enough

Alıntı:
sempaty´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
peki otomatik çekerler mi yıl sonunda yoksa senden onay mı beklerler?
ücretleri güzel. yıl sonundaki normal fiyatları ort ne kadar veya devam etme zorunluluğu var mı?

kredi kartı verme olayı biraz gıcık ya. mesela paypal.com sitesine bile kredi kartı bilgilerimi çekinerek vermiştim hatırlıyorum. şimdi bi host firmasına veremem sanırım. çözüm yolu var mı bildiğiniz bu konuda? bi ara sanal kart gibi bişeyden bahsediliyordu ayrı numara ayrı limitti galiba.
Sanal kart (garanti bankası) kartta para olmuyor siz alış veriş yapacağınızda karta para aktarıyorsunuz.

bunu şunun gibi düşünebilirsiniz; Yanınızda cüzdan var dışarıya çıkıyorsunuz ama alış veriş yapmayacağınız için cüzdana para almıyorsunuz. Gasp için yanınıza gelip sizden cüzdanınızı isteyen kişi sinirleniyor ve gidiyor. Bu onun başına 3-5 defa geldiğinde artık size uğramıyor bile. Onun uğradığı zamanlarda cüzdanınızda para olma ihtimali de var tabiki.

ilk adım: Garanti bankası internet bankacılık başvurusunda bulunun

#25 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-09-13, 22:06
gameforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %89/7
gameforever is an unknown quantity at this point

Burdan Bende host aldım arkadaşlar ama birkaç sorunum var, domain yönlendirme olayı çalışmadı.Dns leri girmeme rağmen domainler çalışmıyor. Neyde kaynaklanıyor olabilir acaba? Bu arada free olarak verdiği domainde sorun yok.

#26 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-09-13, 22:18
sempaty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Super Moderator

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/3
sempaty has a spectacular aura aboutsempaty has a spectacular aura about

dns ler tam olarak doğru ayarlanmışsa ve olmamışsa destek servisine başvur. belirtildiğine göre 7/24 gibi bi destekleri varmış

#27 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-09-13, 23:32
Senior Member

Destek servisine başvurdum kısa zamanda cevaplandı ama klasik cevaplar olduğundan hiçbirişime yaramadı. Sonuçta kendim uğraşarak buldum

#28 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-09-16, 15:40
T3chn0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Eagles don't catch flies

eTicaret: %100/22
T3chn0 will become famous soon enoughT3chn0 will become famous soon enough

bende bu hafta alıcam kampanya devam ediyor mu bilgisi olan var mı bide ben mi yanlış anladım yoksa unlimited domains diyo yani istediğimiz kadar site barındırabiliyormuyuz ?

#29 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-09-16, 16:11
Senior Member

Evet istediğin kadar site barındırabiliyorsun ama benim aklıma takılan konular 1 sene sonra oto. para çekiyor demiş bazı arkadaşlar, aldığım paket kampanyasız 3-4 gb alan 5 domain filan barındırma sınırı veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. O zaman ne yapacaklar bilemiyorum, muhtemel olasılık büyük paketlerin parasını hesap edip çekerler 200-300 dolar felan biraz riskli bir iş ama, bir problem çıkmaz inş.

#30 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-09-16, 16:18
WoLeRiNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

eTicaret: %0/0
WoLeRiNe is on a distinguished road

Ben de aldım denemelik. Ama bişey fark ettim haftalık 10 gb band limiti var sanıyorum. İstatistiklerde öyle birşey görmüştüm. Yeni domain ekledikte limitler de artıyor. Nasıl bir sistem anlayamadım daha.

Seçenekler
Stil