![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
www.mucize.net/dua formatında olan siteye islami portal ve forum eklemeyi düşünüyorum ve sitenin şu anki sponsoru şimdilik kapasite artırmayacağını belirtti.
islami içeriğe ters düşmeyecek şekilde istediğiniz reklamı yayınlayabilirim. 300 mb alan aylık 10 gb bw 10 adet database php ve cpanel ayrıca host taşımada yardımcı olabilicek varsa müteşekkir kalırım. sponsorluk süreniz firma mısınız yoksa sahıs mı? ve şartlarınızı pm veya buraya yazabilirsiniz. |
|
||||
|
PM yolladım
|
Banner vs yayınlamanıza gerek yok, dilediğiniz kadar dilediğiniz limitlerde Sponsorluk hizmeti verebiliriz,
Yeterki amacınız islam'a hizmet olsun... syg. Msn : webmaster@kayzer.net
|
Alıntı:
Sitenizde başarılar
|
niye heyecanlanıyorsunki? ben gayet kibarca söyledim.
-------------------- Tek şartım siteye asla google reklamı koymayacaksın.Çünkü incil reklamları çıkacaktır sitende. -------------------- bu mesajından ben yukarda söylediklerini anlayamam.İslamiyet hakkında çok geniş bilgilerim var şükür ki ve bu konu hakkında tartışmaya lüzum görmüyorum. kolay gelsin ayrıca ekleyeyim her ne kadar mesajınızdan incil karşıtlığı anlaşılsada size p.m ile bildirmem gerekirdi.konuyu dağattığım için özür dilerim
ForumEra "İnternetin sosyalleştirdiği tek site!" Konu ruen tarafından (2006-06-28 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|