![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
fiyatlar hakinda bir fikrim yok fazla büyükbir rakam fazla kücük bir rakam yazmak istemiyorum.
ben yazim sizin yorumlariniz sayesinde iyi bir fiyata ulasirim. Dinleyici Sayısı 40 icin alik 10 ytl Dinleyici Sayısı 100 icin aylik 25 ytl Dinleyici Sayısı 1000 icin aylik 50 ytl ilk fiyatlarim bunlar. Tabiki yorumlariniz benim icin cok önemli. simdiden dikatiniz ve yorumlariniz icin cok tesekkür ederim saygilar shareturk.de |
|
||||
|
Alıntı:
2.Kullanmış olduğun sisteme takılabilecek en büyük ethernet 100Mbpsdir. 100Mbps üstündeki hıza çıkamazsın. 1Gbps ethernet kartları piyasada var ancak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum şu an için. 3.40 Dinleyici 10YTL'ye verdiğini yazmışsın. 40Dinleyici ne kadar BW yiyor bir hesaplamanı öneririm. Hesabı yazarsan buraya hesaplama yapıp yapamadığını hepberaber görmüş oluruz. Kimse yanlış anlamasın kimseyi karalamak gibi bir amacımız olmamıştır bugüne kadar bu forumlarda bu tarz yazıları kimlere yazdıysam başka ukalaca cevap vermelerine rağmen sonradan firmalarını kapatıp gittiler. 1000 Dinleyici 50YTL derken 1000dinleyicinin yediği Bw limiti bir hesaplayıp yazarsan hepimizi memlun edersin.
|
Arada ince bir cizgi var , 1000 dinleyici kapasiteli radyo veriyor ama o musterinin 1000 clienti dolduracagini dusunmuyor , zaten bunu istirak edebilse onun ne kadar band yiyeceginide tahmin eder , dolayisi ilede o bandi zor karsilar , almanyada 1 sunucu icin verilen maximum verilen band 3tb'dir ortalama. 1000 clientlik 1 radyo bu bandin onlarca katina cikabilir.Yani uzun lafin kisasi su ki 5000 kisilik radyo acabilirsin ,ama musterinin bunu sonuna kadar kullanacaginida hesaba katmazsan fiyaskoyla sonuclanirsin.
iyi calismalar.
|
Alıntı:
tamam gusel yazmıssın ama 33 Gbit aldıgın yerde bıle yazmıyo sen nası yazıyosun anlamıs deyılım sıkmayalım 26-Jun-2006 81.169.180.215 Strato Medien AG http://www.strato.de/ |
|
||||
|
ben teşekkür ederim. amacım seni kırmak karalamak veya küçümsemek değil. işallah yaparsın bunu ama doldurulmaz diye düşünme. daha bu ay bir arkadaşımın başına geldi 30 milyona radyo veriyordu irc serverlara en fazla 40 kişi dinliyor dedi 1000 yaptı limiti. DC'de bir yazı gelmiş haziran ayı band aşımı 820GB
ve GB başı 0,5$ alıyorlarmış 0,4$a düştüler. 400$ civarı bi para demek buda. aynı şeyleri yaşa istemem. iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum ayrıca
| Stil | |
|
|