![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Sevgili ,
Forumlarda Reklam yapan arkadaşların, DC Bilgileri , Server Bilgileri, Uptime Oranları, Referansları, Alan ve Bant bilgileri, Diğer Özellikler, Yukarıdaki bilgilerden hangilerini vermesi uygundur veya yani verilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz, Ayrıca Sınırsız trafik ve %100 veya buna yakın uptime garantisi verilmesi konusundaki görüşlerinizide almak istiyorum, Syg.
|
öncelikle yorumları bekliyorum ancak
http://forum.iyinet.com/showpost.php...23&postcount=7 buradaki yazıda sanırım Datacenter ın önemi ortaya çıkıyor, Tabi bu verilsin verilmesin bunla ilgili şuan yorum yapmıyorum sadece bir bilgi,
|
Nacizane fikirlerim:
DC söylenmeyebilir.. Neden derseniz, adam saatlerini vermiş kafa patlatmış güzel bir dcbulmuştur ve sunucu almıştır, kimseye söylemek zorunda değildir. Ancak uptime nesnel verilerle kanıtlanmalıdır. Yani hyperspin gibi bir yerden verilecek monitoring raporlarının yararlı olacağı kanısındayım. Açık konışıyım, server bilgilerini vermenin mantığını anlayaiblmiş değilim. Yani ok adamda opteron 246 vardır, ama içinde 500 tane account açmıştır. Bu durumda opteron olmasının bir yararanı göremezsiniz. Ancak amd 3200 vardır içinde 50 account vardır verim alırsınız. Dediğim gibi nacizane fikirlerim, eleştriye açıktır.. |
|
|||
|
Sadece Hosting satıcıları değil , Webmaster arkadaşlarında fikirlerini bekliyorum, Lütfen Görüşlerinizi paylaşınız Sizlere Hosting satışı yapılırken hangi özellikleri vermemizi istersiniz? Yada sadece alan ve Bant benim için yeterlidirmi diyorsunuz??
|
Alıntı:
Ben webmaster olarak cvpladım
|
|
|||
|
Alıntı:
Diğer webmaster arkadaşlarında görüşlerini duymak isteriz diyelim öyleyse...
|
Alıntı:
Benim için herşeyin başı güven.Hosting firmana güveneceksin.Şöför o,sen yolcusun.Şöförün gittiği yol önemli değil önemli olan seni sağ salim varacağın yere yetiştirmesi. Firma size kaliteli ve kesintisiz hizmet verdikten sonra gerisi anlamsız bence. |
|
||||
|
admıne pm ıle konuyu bıldırsek dıger bolumlerde oldugu gıbı bu bolumede satış şablonu getırmek gerek herkez ona gore hareket etmelı aksıne acılan baslıklar kıtlenmelı
ornek: http://forum.iyinet.com/site-satis-siparis-takas/29641-site-satis-sablonu.html |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|