![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
siteler 3-4 gündür kapalı yeter artık.
işimiz gücümüz var. mail atıyoz cevap vermiyon, arıyoruz cevap vermiyon. Yani çalışmıyorsa bile insan mail atar serverımızda çalışma var şu saatte düzelcek der yanlışmıyım ? Ne yapıcağımı şaşırdım artık sorup duruyor insanlar. Eğer beceremiyorsan neden aynı anda bu kadar işin altına yatıyorsun. Yapabildiğin kadar yap. İnsanların Gözünü para hırsı bürümüş resmen. BEN HİZMET İSTİYORUM ARKADAŞIM !!! |
|
||||
|
Forumlar İnsanı Bilinclendirmek İcindir Ancak Siz Bilinclenmek Yeni Aksi hal Alıyosunuz..Adam piyasaya Cıkdıgından Beri Sitede Cok yargılandır ve yapamayınca Firar etti...Aramada Sina Günay Diye Bi aratırsan Cok Şeylere Vesile Olacaksın...
Son İspat BilHost Tarafından Gercekleşdi..http://forum.iyinet.com/sirket-tanitim-ve-haberler/29404-bir-soru-ah-s-m-desem-firma-m-bilemiyorum.html Adam Adam Ddeyilmiş ve O kadar sallamışki Artık Piyasa Ve MSN de yoklar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
0544 955 1550 0236 713 7302 Dolandırma, kayıplara karışma. Bunlar bana çok uzak kavramlar. Biz X kent veya başka bir firma değiliz. @drnburak Bana web sitenin adresini verirsen konuyla ilgileneceğim. (Yedeklerini indirebileceğin adresi ve varsa kullanımdan sonra doğan geri ödemeyi alabilirsin) İyi çalışmalar. |
|
|||
|
Alıntı:
ben sitemin açılmasını istiyorum ben size bağlı bir resellerdan berkay bey den aldım iki adres var. Bana web sitenizi yazın ilgilenicem diyorsunuz ama forum daki Pm kutunuz dolu sanırım kimse mesaj atmasın diye dolu tutuyorsunuz.. Bana bu server bu siteler ne zaman açılcak onu yazın bekliyorum ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|