![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
allaalalaaaaaaa ; bennmi yanlış okuyorum
Bu aralar Sponsor ::Olabilmek:: için adeta forumlarda yarışıyorlar sanki !. Önceden tersi olurdu. Sponsorluk isteyenlerde Haliyle işi abartmışlar Baya bir kasmışlar. hatta bir tanesi hem istiyor hemde istemiyorum havasında. "" eeeeşey, 1 gb yerlazım ,, yok, yok 2 olsun. Hadi elin değmişiken 5 gb yapıver. hostta lazım diildi amaa! ne yapsamki, Blog sitemi koyacamtım, çokta önemli diildi hadi tamam alayım bari !! "" Al barigibi komik tavırlara girmişler. Tabi bu bir misal , kimse alınmasın fakat vatandaş sitesini yeni yapıcak Sponsor olmak için Yarışmalarına bir mana veremedim. Misal ( "hımmm tamam seni seçtim Hostçukardeş. Hadi sevin bak Sitemi senin hostuna kuracağımmheee . bak kurmam yoksa " ) gibilerinden TiYatRoluk olaylar. Cidden bu duruma Gülsekmi , Üzülsekmi ? Hayretle izliyorum. Hosting işi yapan Arkadaşlara Sabırlar diliyorum. Sponsor olmanıza karşı diilim tabiki olur . ama iyi sitelere veya belli kriterlere değecek sitelere olabilir diye düşünüyorum. ( en azından ben öyle yapıyorum )
|
Alıntı:
Hayırda yarış güzeldir derler ancak bizimkisi hayırmı oluyor başka birşeymi bilmiyorum
|
Alıntı:
Size bu paketi bu fiyattan satan kimse gerçekten tebrik ediyorum. Piyasada bunun 10-15 ytl yede aliyorsunuz yıllık ama serverin geleceği mechul oluyor. Emin olun bisey kaybetmemissiniz. Hostgin firmanızıda, ölü fiyatina hosting satisi yapan cocuklara karsi fiyat konusunda verdiği güzel rakam icin cidden tebrik ederim. |
|
|||
|
Ya Arkadaşlar Sponsorluga kimse karşı değil ama yazık gunah vallahi
bakın şuan bir vps dedicated cılgınlıgı almıs basını gidiyor alan millet boş kalmasın diye iyi kotu siteleri referans edebilmek icin yarısıyor Ancak şu war bazıları da warki benim gibi şöyle yapıyorlar bi tasarım atıyorun inşaat sitesi yapıyorum 150dolar oradan alıyorum bana yeter artar server param icin diye dusunup sponsorluk isteyenlere sponsor oluyorum ama şuda war ben yazmıyorum SPONSOR OLABİLİRİM Diye cunku : SIRF BU İŞTEN EKMEK YİYENLER WAR adamlar cok yatırım yapmıs yıllarını wermiş burada sponsorluk belalarıyla ugrasıyorlar... Haşaa kimseyi aşagılamıyorum ama yazıktır...bence sponsorluk işlerini biraz kısalım BENCE Konu DiziEvi tarafından (2006-06-20 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
dediğin gibi kazanan yine ben oluyorum hiç bir sorun ve aksilik yaşamıyorum... www.medyabim.com.tr (yanlış anlaşılmasın reklam yapma niyetinde değilim ama çalıştığım firma bu kişiler) fiyatlar insana uçuk geliyor ama çalışma sistemleri referansları ile insana güven veriyor... şimdi baktımda onlarda fiyatları aşşağıya çekmişler... demek ki bu sponsor ve ucuz host konuları herkeze zarar teşkil ediyor...
|
Alıntı:
Bizde biliriz sponsor olmayi, canavar gibi de oluruz. İyide kime ne faydasi olacak ? |
|
|||
|
evet ySF haklısın zaten sponsorluga bende kotu birşey demedim imkanı olan herkes ister zaten yuksek sitelere sponsor olmak ama gelin gorunki yeni açılan sitelere sponsor olmak demek bu işten para kazananları engellemek demek
|
|
|||
|
bence en güzeli bırakalım sponsor olmak isteyenler sponsor olsunlar, zaten bu işi profesyonel olarak yapanları butür olaylar etkilemeyecektir.
Değişik zaman aralıklarında bizde sponsorluk hizmeti veriyoruz karşılık beklemeden sitesine link vs hiçbirşey koymasına gerek yok sadece destek amaçlı yapıyoruz bir nevi Server ımızın Zekatını veriyoruz bu şekilde, Sponsorluklardan dolayı bence amatörler kaybeder ancak Profesyoneller asla zarar görmezler çünki kötüler ile karşılaşmadan iyilerin değeri anlaşılmaz ...
| Stil | |
|
|