Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-20, 09:55
sistem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
sistem is on a distinguished road
Standart Hosting Sponsorluk Tiyatrosu

allaalalaaaaaaa ; bennmi yanlış okuyorum

Bu aralar Sponsor ::Olabilmek:: için adeta forumlarda yarışıyorlar sanki !.
Önceden tersi olurdu.

Sponsorluk isteyenlerde Haliyle işi abartmışlar Baya bir kasmışlar.
hatta bir tanesi hem istiyor hemde istemiyorum havasında.

"" eeeeşey, 1 gb yerlazım ,, yok, yok 2 olsun. Hadi elin değmişiken 5 gb yapıver. hostta lazım diildi amaa! ne yapsamki, Blog sitemi koyacamtım, çokta önemli diildi hadi tamam alayım bari !! "" Al bari

gibi komik tavırlara girmişler.

Tabi bu bir misal , kimse alınmasın
fakat vatandaş sitesini yeni yapıcak
Sponsor olmak için Yarışmalarına bir mana veremedim.

Misal ( "hımmm tamam seni seçtim Hostçukardeş. Hadi sevin bak Sitemi senin hostuna kuracağımmheee . bak kurmam yoksa " )
gibilerinden TiYatRoluk olaylar.

Cidden bu duruma Gülsekmi , Üzülsekmi ?

Hayretle izliyorum. Hosting işi yapan Arkadaşlara Sabırlar diliyorum.

Sponsor olmanıza karşı diilim tabiki olur . ama iyi sitelere veya belli kriterlere değecek sitelere olabilir diye düşünüyorum. ( en azından ben öyle yapıyorum )

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-20, 10:20
yeniwebmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

yeniwebmaster has a little shameless behaviour in the past

Siz düşüncenizi söyleyin
benden 5 gb alan 100 gb trafik .com lusundan tut net lisine bizlisene bedava domain.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-20, 10:49
Senior Member

zahir is an unknown quantity at this point

Alıntı:
yeniwebmaster´isimli üyeden Alıntı
Siz düşüncenizi söyleyin
benden 5 gb alan 100 gb trafik .com lusundan tut net lisine bizlisene bedava domain.

Hayırda yarış güzeldir derler ancak bizimkisi hayırmı oluyor başka birşeymi bilmiyorum

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-20, 11:00
keyfinebak.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/2
keyfinebak.com will become famous soon enoughkeyfinebak.com will become famous soon enough

burda bedava veriliyor bilseydim 125 YTL ödemezdim host firmasına... nede olsa gelir birisi sponsor olurdu... geç kaldım şimdilerde öğreniyorum işlerin nası yürüdüğünü

birde aldığım alanı ve bw yi sölesem harbi burda millet kahkaha atmaktan yerlerde yuvarlanır... du söliyeyimde biraz gülsün arkadaşlar...

35 gb BW ve 500mb Alan 1 yıllık 125 YTL...

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-20, 11:05
ysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ysf ysf isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Guest

Tecrübe Puanı: 0
ysf is on a distinguished road

Alıntı:
keyfinebak.com´isimli üyeden Alıntı
burda bedava veriliyor bilseydim 125 YTL ödemezdim host firmasına... nede olsa gelir birisi sponsor olurdu... geç kaldım şimdilerde öğreniyorum işlerin nası yürüdüğünü

birde aldığım alanı ve bw yi sölesem harbi burda millet kahkaha atmaktan yerlerde yuvarlanır... du söliyeyimde biraz gülsün ...

35 gb BW ve 500mb Alan 1 yıllık 125 YTL...

Size bu paketi bu fiyattan satan kimse gerçekten tebrik ediyorum. Piyasada bunun 10-15 ytl yede aliyorsunuz yıllık ama serverin geleceği mechul oluyor. Emin olun bisey kaybetmemissiniz. Hostgin firmanızıda, ölü fiyatina hosting satisi yapan cocuklara karsi fiyat konusunda verdiği güzel rakam icin cidden tebrik ederim.

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-20, 11:10
Member

DiziEvi is on a distinguished road

Ya Arkadaşlar Sponsorluga kimse karşı değil ama yazık gunah vallahi

bakın şuan bir vps dedicated cılgınlıgı almıs basını gidiyor alan millet boş kalmasın diye iyi kotu siteleri referans edebilmek icin yarısıyor

Ancak şu war bazıları da warki benim gibi şöyle yapıyorlar
bi tasarım atıyorun inşaat sitesi yapıyorum 150dolar oradan alıyorum bana yeter artar server param icin diye dusunup sponsorluk isteyenlere sponsor oluyorum

ama şuda war ben yazmıyorum SPONSOR OLABİLİRİM Diye cunku : SIRF BU İŞTEN EKMEK YİYENLER WAR

adamlar cok yatırım yapmıs yıllarını wermiş burada sponsorluk belalarıyla ugrasıyorlar...

Haşaa kimseyi aşagılamıyorum ama yazıktır...bence sponsorluk işlerini biraz kısalım BENCE

Konu DiziEvi tarafından (2006-06-20 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir..

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-20, 11:15
keyfinebak.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/2
keyfinebak.com will become famous soon enoughkeyfinebak.com will become famous soon enough

Alıntı:
ysf´isimli üyeden Alıntı
Size bu paketi bu fiyattan satan kimse gerçekten tebrik ediyorum. Piyasada bunun 10-15 ytl yede aliyorsunuz yıllık ama serverin geleceği mechul oluyor. Emin olun bisey kaybetmemissiniz. Hostgin firmanızıda, ölü fiyatina hosting satisi yapan cocuklara karsi fiyat konusunda verdiği güzel rakam icin cidden tebrik ederim.
çalıştığım firma güzel 6 yıldır ayakta kalmasının ve gelecek vaad etmesinin sebebi bu olsa gerek. sorun oldu saat farketmez telefonu aç yardımcı olsunlar 24 saat msn ve telefon destek(çok şükür bugüne kadar tek bir sorun bile yaşamadım), vaktin mi var geçerken uğra şirketlerine bi çaylarını iç görüşmelerde bulun... bw yetmedimi ay sonu telefon aç ayarlasınlar kotayı... ama en fazla 5gb bw ekler...

dediğin gibi kazanan yine ben oluyorum hiç bir sorun ve aksilik yaşamıyorum...

www.medyabim.com.tr (yanlış anlaşılmasın reklam yapma niyetinde değilim ama çalıştığım firma bu kişiler) fiyatlar insana uçuk geliyor ama çalışma sistemleri referansları ile insana güven veriyor... şimdi baktımda onlarda fiyatları aşşağıya çekmişler... demek ki bu sponsor ve ucuz host konuları herkeze zarar teşkil ediyor...

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-20, 11:16
ysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ysf ysf isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Guest

Tecrübe Puanı: 0
ysf is on a distinguished road

Alıntı:
DiziEvi´isimli üyeden Alıntı
Ya Sponsorluga kimse karşı değil ama yazık gunah vallahi

bakın şuan bir vps dedicated cılgınlıgı almıs basını gidiyor alan millet boş kalmasın diye iyi kotu siteleri referans edebilmek icin yarısıyor

Ancak şu war bazı da warki benim gibi şöyle yapıyorlar
bi tasarım atıyorun inşaat sitesi yapıyorum 150dolar oradan alıyorum bana yeter artar server param icin diye dusunup sponsorluk isteyenlere sponsor oluyorum

ama şu war ben yazmıyorum foruma cunku SIRF BU İŞTEN EKMEK YİYENLER WAR

adamlar yıllarını wermiş benim bildiklerimi toplasan onların dortte biri etmez bu insanlar bu kadar ugrasmısken sponsorluk bu ın ekmeklerine tas koyuyor..

Haşaa kimseyi aşagılamıyorum ama yazıktır...bence sponsorluk işlerini biraz kısalım
Sponsorluk iyi bişeydir. Yanlış anlaşılmasın. Adamın vardır 3000-5000 hiti ekmek yiyecegime inanirsam ona sponsor olmakla. ve sunucuyu kasmayacaksa kosa kosa sponsor olurum. Ama cikipta "site acacam cok tutacak, sponsor ariyorum su kadar alana ihtiyacim var" diyen bir adama asla sponsor olmam. Bana göre kimsede olmamali. Bu gibi sitgelere sponsor bulamazsa adam cikacak birimizden hosting alacak, olay budur.
Bizde biliriz sponsor olmayi, canavar gibi de oluruz. İyide kime ne faydasi olacak ?

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-20, 11:18
Member

DiziEvi is on a distinguished road

evet ySF haklısın zaten sponsorluga bende kotu birşey demedim imkanı olan herkes ister zaten yuksek sitelere sponsor olmak ama gelin gorunki yeni açılan sitelere sponsor olmak demek bu işten para kazananları engellemek demek

#10 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-20, 11:34
Senior Member

zahir is an unknown quantity at this point

bence en güzeli bırakalım sponsor olmak isteyenler sponsor olsunlar, zaten bu işi profesyonel olarak yapanları butür olaylar etkilemeyecektir.

Değişik zaman aralıklarında bizde sponsorluk hizmeti veriyoruz karşılık beklemeden sitesine link vs hiçbirşey koymasına gerek yok sadece destek amaçlı yapıyoruz bir nevi Server ımızın Zekatını veriyoruz bu şekilde,

Sponsorluklardan dolayı bence amatörler kaybeder ancak Profesyoneller asla zarar görmezler çünki kötüler ile karşılaşmadan iyilerin değeri anlaşılmaz ...

Seçenekler
Stil