![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
KAlite+Güven=DostShell
İRC+Host hizmetinizle karşınızdayız... İRCD+Services+Eggdrop[Koruma+Aşk+ARama+Oyun+Helper+Radyo]+200MB WEB ALAN+Proxy Korumasi+Moduller[Özel Kapama+/Helper-/İrcop+NetAdmin Koruma+Toplu K-G-Z-line Açma+Antirandom Nick Koruma Ve 40 dan fazla modul]+Radyo[250 Kiş.]>Yanında Siteniz İçin Java Aplet=Sadece Aylık 30 YTL.. Her Türlü İRC de editleme yapılır.. 7/24 Telefon Ve İrc Destek.. /server irc.dostshell.com Nick / İsim / Yetkisi MertOglu / Fehmi / System Sorumlusu CuTeVaGRaNT / Tolga / System Sorumlusu SoN_NeFeS / Ömer / Network Sorumlusu HiCaZ / Ufuk / Shell Destek Sorumlusu Sewiyorum / Erkan / Shell Destek Elemani SaiR / İsmail / Shell Disiplin Sorumlusu Predator & Cem / Cem / Shell Destek Elemani LoVeStOrM / Mustafa / Shell Destek Sorumlusu ApRoNaX / Mustafa / Shell Destek Elemani muSti / Mustafa / Shell Destek Elemani SaMet / Samet / Shell Destek Elemani Ghost / Eren / Shell Destek Elemani CeNGaWeR / Murat / Shell Destek Elemani & Webmaster SoN_NeFeS / Ömer / Webmaster Sorumlusu GuRuRuM / Yusuf / Webmaster LeGeNDaRY / Umut / WebMaster |
|
||||
|
çok güzel ...
|
İRCD+Services+Eggdrop[Koruma+Aşk+ARama+Oyun+Helper+Radyo]+200MB WEB ALAN+Proxy Korumasi+Moduller[Özel Kapama+/Helper-/İrcop+NetAdmin Koruma+Toplu K-G-Z-line Açma+Antirandom Nick Koruma Ve 40 dan fazla modul]+Radyo[250 Kiş.]>Yanında Siteniz İçin Java Aplet=Sadece Aylık 30 YTL..
Makine özelliklerini ve kirasını öğrenebilir miyim? Bu saydığın şeylerin ne kadar Ram ve CPU yediklerini bir hesaplamak istiyorum sadece. En fazla 1 servera kaç müşteri alınabilir hesabını yapıp mantıklı bir sonuca ulaşabilirsem irc satışlarımı sana yönlendireceğim. Geçici ve sınırlı sayıda bir kampanya ise sözüm yok.
| Stil | |
|
|