Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Şirket Tanıtım ve Haberler

Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 11:37
ZiRVeDeKiLeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
ZiRVeDeKiLeR is on a distinguished road
Standart Toplist icin sponsor araniyor

cgi-bin destekli toplist icin sponsor ariyorum, kayitli kullanici 500 ün üzerinde ve günde yaklasik 5 site kayit oluyor. 500 MB lik bir alan yeterli kullanilan trafik hakkinda gercekten bilgim yok 5 gb de olabilir 20 gb de biz buna max 20 gb diyelim garanti olsun.

Reklam konusunda ise 468x60 banner (no adult) yada adsense kodlarini koymamiz mümkündür.

Sponsor olarak kisisel server sahiplerinden ziyade bu isi bilen hosting isi ile profesyonelce ugrasanlar tercihimdir.

Yarina kadar teklif gelmezse http://all-inkl.com dan WebLight XXL yada WebPrivat L paketini almayi düsünüyorum...

Selamlar.

Konu ZiRVeDeKiLeR tarafından (2006-06-09 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir..

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 13:46
Senior Member

zahir is an unknown quantity at this point

Madem bütçeniz elveriyor neden Sponsor arıyorsunuzki?
bence Hosting alıp reklamlar ile kazanmanız çok daha mantıklı olabilir?

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 14:52
IndexServers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
IndexServers will become famous soon enough

Alıntı:
ZiRVeDeKiLeR´isimli üyeden Alıntı
cgi-bin destekli toplist icin sponsor ariyorum, kayitli kullanici 500 ün üzerinde ve günde yaklasik 5 site kayit oluyor. 500 MB lik bir alan yeterli kullanilan trafik hakkinda gercekten bilgim yok 5 gb de olabilir 20 gb de biz buna max 20 gb diyelim garanti olsun.

Reklam konusunda ise 468x60 banner (no adult) yada adsense kodlarini koymamiz mümkündür.

Sponsor olarak kisisel server sahiplerinden ziyade bu isi bilen hosting isi ile profesyonelce ugrasanlar tercihimdir.

Yarina kadar teklif gelmezse http://all-inkl.com dan WebLight XXL yada WebPrivat L paketini almayi düsünüyorum...

Selamlar.
yanlış anlamayın ama burdaki host firmalardan sponsurluk istiyorsunuz.ama teklif ler gelmezse başka yerden ücretli alacam diyorsunuz ve yabancılardan ücretli alacaksınız.burayı anlamadım.neden ücretli ve türklerden almıyorsunuz?

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 16:31
Member

bu bir ticarettir, ve ticarette malin bir fiyati vardir isteyen alir isteyen almaz. Benim su an formalitelerle ugrasacak zamanim yok yeni kayit vesayre. Bu siteden para kazanma amacida gütmüyorum, eskidende bu site bir sponsor serverde bariniyordu ancak serverde fazla müsteri olmadigi icin kapatma karari alindi ve ben yine o sekilde devam etmesini istiyorum.

@IndexServers
O sirkette yillardir bir sürü domainim bariniyor güvenilir biryer o yüzden olduki sponsor cikmaz ise gelecek parali bir teklif 1 lira dahi olsa yine oradan almak istiyorum.

Alıntı:
Bunun sebebi ise bir sürü arkadasimda zaten server var fakat is kisisele dönünce scriptin calinma riskide cok artiyor. Bu konuyu actigimda ve taninmis bir sirketten teklif geldiginde bu konuya itinaden yer veren kisilerin tutupta böyle bir sey yapacagina ihtimal vermyiorum.

Dedigim gibi bu sadece bir tekliftir, herkesin fikrine saygim var, buradan sponsor bulurum yada bulmam bu hic önemli degil, benim icin önemli olan iyinetin varligi buradan cok sey ögrendim.

6 ay evveline kadar 15 bin üyesi olan yaklasik 500-1000 kisi online olan forum siteme 1 gb yer icin tepemde 2 adet 468x60 banner ile hammalik yaptim. Iyinetten ögrendikelrim sayesinde bugün ayni sitenin yaklasik 1000 euro aylik geliri var. Bu toplist benim ilk göz agrilarimdan üzerinden para kazanma gibi bir amacim yok %95 kayitli üyeler almanyadan ve hemen hemen hepsi tanidigim siteler ve su an sitelerinde toplist banner yerine x isareti cikyior ve ben buna yarina kadar bir cözüm bulucam.

Kisisel serverlerden ayni sartlari kabul eden 20 kisiye sponsor bile bulabilirim Güven önemlidir teklifine acigim IndexServers

Ilginiz icin tesekkürler...

Konu ZiRVeDeKiLeR tarafından (2006-06-08 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir..

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 17:43
Mask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Mask will become famous soon enough

Öncelikle okuduklarımdan anladığım kadarı ile çalıştığınız firmaya güven besliyorsunuz, bu o firma için oldukça hoş.
Fakat,
bir kaç ithamda bulunmuşsunuz ki bu yenilir yutulur gibi degil.(şahsi fikrim)
script'inizi türk hostlarda barındırırsanız "çalınma riski" olabileceğinden bahsetmişsiniz. bunu yapancı (yada sizin begendiginiz ) hostların yapmadığını yada yapmayacağını nasıl garanti edebiliyorsunuz?
neticesinde bir HDD de duruyorsunuz. adam alsa ve dağıtmaya başlasa nasıl ispat edebileceksiniz.
Tutunki ispat ettiniz hakkınızı nasıl arayacaksınız ?
bence hoş bir tutum olmamış.
Saygılarımla

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 18:05
Senior Member

zahir is an unknown quantity at this point

bence en temizi siz söylemiş olduğunuz yerden alın boşu boşuna bizde burada sizinle tartışmak zorunda kalmayalım...

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 18:35
IndexServers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
IndexServers will become famous soon enough

benim söylemek istediğim sadece şu.sponsurluk istiyorsunuz ama teklif gelmezse xxx yerden alacam diyorsunuz.bu biraz tuafıma gitti.yoksa nerden alıp almadıgınız bizim için önemli değil.

tavsiyem eğer alma imkanın varsa al.sponsurluk hoş bişey değil.

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-08, 18:39
SLiM_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/4
SLiM_BoY has a spectacular aura about

500 mb web alanı, 20 gb aylık trafik ile sponsor olabilirim.

İletişim için PM lütfen.

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-06-09, 00:50
Member

Alıntı:
Mask´isimli üyeden Alıntı
Öncelikle okuduklarımdan anladığım kadarı ile çalıştığınız firmaya güven besliyorsunuz, bu o firma için oldukça hoş.
Fakat,
bir kaç ithamda bulunmuşsunuz ki bu yenilir yutulur gibi degil.(şahsi fikrim)
script'inizi türk hostlarda barındırırsanız "çalınma riski" olabileceğinden bahsetmişsiniz. bunu yapancı (yada sizin begendiginiz ) hostların yapmadığını yada yapmayacağını nasıl garanti edebiliyorsunuz?
neticesinde bir HDD de duruyorsunuz. adam alsa ve dağıtmaya başlasa nasıl ispat edebileceksiniz.
Tutunki ispat ettiniz hakkınızı nasıl arayacaksınız ?
bence hoş bir tutum olmamış.
Saygılarımla

Hos olmayan nedir ? Türk sirketlerine güvenmesem burada konu acmazdim! Eger dikkatli okursan kisisel serverlerden teklif istemedigimi belirtmisim hatta;

Alıntı:
Kisisel serverlerden ayni sartlari kabul eden 20 kisiye sponsor bile bulabilirim
Diyede vurgulamisim bu yazilardan nasil böyle bir sonuca gittigine anlam veremedim. Sadece istedigim ismi cismi belli hosting isinde kendini kanitlamis bu isi bilincli yapan arkadaslardi...

Seçenekler
Stil