![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
cgi-bin destekli toplist icin sponsor ariyorum, kayitli kullanici 500 ün üzerinde ve günde yaklasik 5 site kayit oluyor. 500 MB lik bir alan yeterli kullanilan trafik hakkinda gercekten bilgim yok 5 gb de olabilir 20 gb de biz buna max 20 gb diyelim garanti olsun.
Reklam konusunda ise 468x60 banner (no adult) yada adsense kodlarini koymamiz mümkündür. Sponsor olarak kisisel server sahiplerinden ziyade bu isi bilen hosting isi ile profesyonelce ugrasanlar tercihimdir. Yarina kadar teklif gelmezse http://all-inkl.com dan WebLight XXL yada WebPrivat L paketini almayi düsünüyorum... Selamlar. Konu ZiRVeDeKiLeR tarafından (2006-06-09 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Madem bütçeniz elveriyor neden Sponsor arıyorsunuzki?
bence Hosting alıp reklamlar ile kazanmanız çok daha mantıklı olabilir?
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Öncelikle okuduklarımdan anladığım kadarı ile çalıştığınız firmaya güven besliyorsunuz, bu o firma için oldukça hoş.
Fakat, bir kaç ithamda bulunmuşsunuz ki bu yenilir yutulur gibi degil.(şahsi fikrim) script'inizi türk hostlarda barındırırsanız "çalınma riski" olabileceğinden bahsetmişsiniz. bunu yapancı (yada sizin begendiginiz ) hostların yapmadığını yada yapmayacağını nasıl garanti edebiliyorsunuz? neticesinde bir HDD de duruyorsunuz. adam alsa ve dağıtmaya başlasa nasıl ispat edebileceksiniz. Tutunki ispat ettiniz hakkınızı nasıl arayacaksınız ? bence hoş bir tutum olmamış. Saygılarımla |
|
|||
|
bence en temizi siz söylemiş olduğunuz yerden alın boşu boşuna bizde burada sizinle tartışmak zorunda kalmayalım...
|
Alıntı:
Hos olmayan nedir ? Türk sirketlerine güvenmesem burada konu acmazdim! Eger dikkatli okursan kisisel serverlerden teklif istemedigimi belirtmisim hatta; Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|