![]() |
|
|||||||
| Şirket Tanıtım ve Haberler Web Hosting Şirket Tanıtım Yorum Şikayet Tavsiye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
herkese merhaba.
Öncelikle bu mesajım bu işe uzman olan arkadaşlara yöneliktir. En azından yaşadığınız sorunlar vs.. vs.. yani kısaca bu işin maddi+manevi getirisi - maddi manevi götürüsü = pozitif midir? Büyük bir firma ile görüşmelerimin son aşamasına geldim. Yaklaşık 1 haftadır irtibat halindeydim. Hosting işinde deneyimsiz değilim daha öncelerden ismini vermek istemediğim çok büyük bir şirkette 1.5 sene kadar çalıştım ve bu işi yapan arkadaşlarım vardı ki 1 tanesi firmasını yeni sattı diyebilirim. Fakat 3/5 aydır bu piyasadan kopuk olduğum için son durumları bilmiyorum. Çok ciddi bir yatırımla bu işe girmek istiyorum. Çok ciddi derken 100,000$ param felan yok hehe Fimanın devrine ödeyeceğim ücret : 7500$ civarlarında Alımdan sonra yapacağım yatırım ve reklam bütçem = 3/4000$ civarlarında ve makinelerin kiralarını peşin olarak 3 senelik sözleşme ile ödemek ilk tercihim olacak. ne dersiniz? yorumlarınız benim için çok aydınlatıcı ve etkili olacaktır. paylaşan herkese şimdiden teşekkürler
|
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. İlk aşamada ufak çaplı bir internet cafe düşüncem vardı ama malesef ki bazı nedenlerle hayal oldu. Zaman konusunda bir sorunum yok yani
|
Dediğim gibi sunucuları hemen kiralamayın... Kötü olmaz ama boş boş durabilirler ilk bir kaç ay. bu işi yaparken sabır gerekiyor.
![]() biz öğrenci başımızla (yani ben sadece destek verdim tam içine girmedim ama) zorlandık ilk etapta.
|
yüreğine sağlık emek verip birşeyler yazmış olman yeterli idi +rep
|
Merhaba,
Bence de sunucuları 3 yıllık peşin kiralamayın.Yarını düşünerek adım atın hep.Yarın datacenter'ın kalitesinin düşeceğini,yeni nesil sunucular kontrol panelleri v.s. çıkacağını hesaba katın ve aylık veya 3 aylık ödemeler yapın. Bir de devraldığınız firma kurumsal bir şirket mi?Kurumsal olmayan bir firmaya 7500$ biraz fazla geldi.Ama firmayı duymadan birşey diyemem. |
|
||||
|
@ Bilhost a katılıyorum, internetten herhangi bir sey hosting,vps, dedicated alırken kesinlikle senelik ödemeyin, 3 senelik sözlesme yapın fakat aylık ödeyin, hem elinizde para tutmus olursunuz hemde yarını bilmediginiz için sermayeniz boşa gitmemiş olur.
Ayrıca bu piyasa çok fazla da karlı bir piyasa değil açıkcası ilk baslarda 9-10 milyar borçtan kurtardım mesela, iyi düşünmelisiniz ve adımlarınızı iyi atlamalısınız, ve tabii düşünmeniz gereken sadece bu piyasada siz yoksunuz.Neden şirket almak yerine, sıfırdan başlamıyorsunuz ? Konu LNWServers tarafından (2006-06-04 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
sıfırdan kurun hem ozaman açıklarınızı ve gücünüzü siz daha iyi bileceğiniz için çok daha başarılı olacaksınızdır
|
herkese yorumlarından dolayı teker teker teşekkür ederim. +rep 'leriniz yolda
![]() Arkadaşlar yeni bir sistem kurmayı bende düşündüm ama bu firmanın serverları ev1 sunucusunda bulunuyor. Zamanında bunları celeron olarak almış ve ev1in elinde celeron olmadığı için p4 3.0ghz + 2048 ram'i celeron + 512mb + 512mb ram fiyatından vermiş. Ve ödemeler düzgün yapıldığı sürece herhangi bir sorun olmayacağının garantisini ben 2 taraftan da aldım. Benim yaptığım araştırmalara göre ise de senelik karım zaten 670$'lara yakın olacak. Bu makinalar fena olmasa da 10 sene kullanılmayacak elbet ama 3-4 sene içerisinde bir sorun yaşanacağını sanmıyorum diyebilirim. 3 sene desek 670x3'den 2000$ gibi bir karım söz konusu olacak. 3 makina var toplamda dersek 6000$ yapıyor sanırım. İktisadi olarak hesaplar yanlış 3 sene sonra o makina kirası beli 90$ olacak ama reel balansı göz önünde tutarsak çok yanlış değil gibi ![]() Birde sistem tam oturmuş ve herşey kurulu + mevcut müşterilerini de bana aktaracaklar. Yeni kurulum 3/6 ay cepten para yer düşüncesindeyim yanlış mıyım? tekrardan hepinize teşekkür ederim. son sorum şu olacak eğer firma hakkında bir olumsuzluk yoksa düşünceleriniz nedir?
| Stil | |
|
|